Помните ли убитите сестри Белнейски: Какво се случва с почернената им майка 12 години след бруталното престъпление

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В нощта на 27 срещу 28 януари преди 12 години две млади български момичета намериха смъртта си. Това се случи след като за първи път в краткия си и невинен живот бяха отишли на дискотека. Цяла България тогава бе настръхнала заради бруталното убийство на Хриси и Роси Белнейски. Първата на 16 години, кака ѝ – на 18. В съдбовната нощ двете момичета се прибират към дома си в Пазарджик. Среща ги Лазар Колев (на вътрешната снимка). Заговорил ги и решил да се възползва. Не е ясно как е успял да подмами момичетата. По-малката сестра Христина е останала с неустановен до този момент съучастник на Лазар. Самият той бил с Росица. Изнасилил я, след което я пребил почти до смърт.
Любовта ме тласна към убийството на най-добрия ми приятел, не спирах да се тормозяБеше мъглива ноемврийска сутрин. От часове валеше дъжд и нямаше никакви изгледи скоро да престане. З…Jan 25 2019vijti.com

Момичето направило опит да се откопчи. Тогава Лазар я довършил с бухалка. От съучастника на Лазар се пази ДНК, открито по тялото на Хриси. Той все още не е установен, но делото може да се възобнови, ако се появи следа. След като се разправил с Росица, Лазар се сетил, че Хриси може да го издаде. Върнал се при нея и неизвестния, който вече бил изнасилил момичето. По реда си минал и Лазар. След това захвърлил двете девойки в местността Грамадите. Роси давала признаци на живот. Изродът Лазар притиснал лицето ѝ в ледената пръст, докато не издъхнала. През май 2014 година Лазар получи доживотна присъда без право на замяна.


КАК ЖИВЕЕ 12 ГОДИНИ СЛЕД ТОЗИ СМРАЗЯВАЩ КРЪВТА УЖАС ПОЧЕРНЕНАТА МАЙКА НА ДВЕТЕ МОМИЧЕТА ФАНИ?
„Всякакви мисли са ми минавали през главата. През цялото време си повтарям да бъда силна. Знам, че дъщеричките ми искат да ме виждат жива, а не натъпкана с антидепресанти като зеленчук – разказва с треперещ глас Фани. – За всичко по случая научавам от медиите. С течение на времето новините обаче са все по-малко. Но в началото… 34 дела, целият ад, погребението, разказите, подробностите, молитвите, грубите статии във вестниците… Измъчваха ме много. Но не успяха да ме довършат. Лягам и ставам с този кошмар, но искам дечицата ми като ме гледат отгоре да се гордеят с мен. Мъжът ми почина след като бе произнесена присъдата.

Сега съм сама с другата ми дъщеря Мария, вече три години.“. Смелата майка обаче преследва мечтите си. Успяла е да изтегли кредит и да осигури собствен дом за себе си и за осмокласничката Мария. „Искам да я видя изучена, омъжена, мечта си за внуци. Нормални неща. Трябваше да получа кръвнина от 400 000 лева. Не съм видяла и стотинка. Доколкото знам убиецът не работи в затвора. Адвокатите ми заведоха дело срещу държавата, но им казаха, че няма какво да се направи. Но така е в наши дни – напред вървят парите, следва ги лъжата. Аз знам, че е имало още двама души в това престъпление. Жалко, че ще останат неразкрити“, казва още Фани.
Слави Трифонов се побъркал след грешна диагноза, бил на ръба на самоубийствотоСтранни болести измъчват шоумена Слави Трифонов От години здравословното му състояние е повод за все…Jan 19 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!