8-годишно момиче преживя най-тежкия ден в живота си: Мъж погуби баща й пред нея, защото го обидил

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Окръжна прокуратура-Ловеч внесе в съда обвинителен акт срещу Р.М., убил с брадва бащата на 8-годишно момиче, съобщиха от държавното обвинение.
На 26.04.2019 г., около 19:36., в Троян, на паркинга пред блок в жк „Хр.Смирненски“, Р.М. удря с брадва в лявата част на шията 31-годишния М.И. от същия град – според обвинението смъртта е умишлена.
На 26.04.2019 г. следобед, братът на обвиняемия, бил в района на люлките до склад за безалкохолни напитки в града, където се скарал с 8-годишно момиче. Той я нарекъл „тъпанарка“ и й ударил шамар, а тя го ритнала и избягала, като по-късно се оплакала на баща си.
Близки на открития мъртъв българин в Брюксел разказаха за последния си контакт с него: Те категорично отрекоха възможността за самоубийствоБлизки нa oткрития мъртъв бългaрин в Брюкceл кaтeгoричнo oтрeкoхa нeгoвaтa cмърт дa e caмoубийcтвo. …Sep 26 2019vijti.com

Около 19:00 ч. на същия ден обвиняемият бил пред блока, в който живеел. На пейка пред входа седели С.М. – баща на обвиняемия, брат му и техен съсед, разговаряли. Около 19:30 ч. при тях дошъл пострадалият М.И., който започнал да му говори, че синът му е ударил дъщеря му. Бил в нетрезво състояние, псувал и се заплашвал, като държал дясната си ръка назад със свит юмрук. Бащата на обвиняемия му казал да си върви, защото е пийнал, да дойде на другия ден да се разберат. По време на разправията обвиняемият, стоял на около 1,5-2 м и не се намесвал, но в един момент отишъл до колата, взел от там брадва, приближил се към М. И. и нанесъл силен удар с брадвата в задната лява част на шията.

От удара пострадалият паднал на земята, а извиканият екип на бърза помощ установил смъртта му.
Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.
Окръжната прокуратура в Ловеч е внесла в съда обвинителен акт срещу мъж за убийство. Това съобщиха от Апелативната прокуратура във Велико Търново.
Обвинението срещу Р.М. е за това, че на 26 април т.г. в Троян убил с брадва 31-годишния М.И. при битов скандал.
Очаква се насрочване на делото за разглеждане от съда. Ако мъжът бъде признат за виновен, може да получи от 10 до 20 години затвор.

Агресията и жестоките последици от нея са все по-често срещани в днешното българско общество. Случаите на насилие в дома, училището, работното място и улицата постоянно нарастват и е крайно време да бъдат взети някакви мерки, смятат хората.
Източник: Брадва
Мистерия обви внезапното самоубийство на известния столичен прокурорОбвинителят от Върховната касационна прокуратура Васил Миков, който беше намерен мъртъв в апартамент…Sep 5 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!