73-годишната Баба Стойна: 6-има полицаи дойдоха да ме плашат!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Шестима полицаи са посетили дом за стари хора в столичния квартал „Зона Б-5“, за да „профилактират“ 73-годишна жена, която е участвала в протеста в центъра на София на 29 януари. Това съобщи телевизията на БСП – БСТВ, и излъчи интервю със старицата.

Възрастна жена протестира срещу правителството на Борисов (ВИДЕО)Ето реалното състояние, в което изпаднаха пенсионерите след 10 години управление на Бойко Борисов. В…Jan 30 2020vijti.com

 

Само дeн cлeд кaтo рeпoртaж нa червената медиа от aнтипрaвитeлcтвeния прoтecт, пoкaзвaщ мъкaтa нa eднa oбикнoвeнa възрастна бългaркa – 73-годишната бaбa Cтoйнa, обиколи социалните медии, пoлицaи ca я издирили и са я пoceтили в дoмa зa cтaри хoрa, къдeтo тя живee. Те обаче не са дошли, зa дa ѝ пoмoгнaт в мизeрния ѝ живoт, a зa дa ѝ търcят oбяcнeниe зa думитe й. Накарали я да подпише и предупредителен протокол, че занапред няма да участва в незаконни демонстрации.

Баба Стойна на протеста на 29 януари

„Възмутена съм! Аз ли съм заплахата за страната? Аз съм една възрастна жена, на 73 години съм, с куп болести, а петима или шестима полицаи се изсипаха при мен. Не съм се уплашила, но се стреснах – кога е било това нещо?! Мисля, че директорката на дома ги е повикала“, разказа баба Стойна. Пенсионерката се притеснява, че е възможно и да бъде изгонена от дома за стари хора, в който е настанена, заради гражданската си позиция.

Скандалният случай с баба Стойна вероятно ще бъде използван от лидера на БСП Корнелия Нинова, която вече е поискала среща с пенсионерката, научи Lupa.bg. 

Междувременно на страницата си във Фейсбук столичанина Бранимир Янков е публикуван снимка на полицай, за който твърди, че е служител от 3-то РУ на МВР, който първи дошъл да „профилактира” и плаши баба Стойна.

Полицаят, който според столичанина Бранимир Янков е дошъл да „профилактира“ пенсионерката в дома за стари хора. Текстът върху снимката е поставен от него

Протестиращи пробиха полицейски кордон, блокираха движението в СофияРесторантьори и хотелиери се събраха в центъра на София днес, за да изразят недоволството си срещу Н…Jan 29 2020vijti.com

Източник: лупа.бг

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!