5G мрежата настъпва в Пловдив! Сложиха първите антени

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

По време на извънредното положение в затворените молове се извършват тестове на новите 5G клетки за предаване на сигнал, научи ексклузивно „Марица“. Читатели сигнализираха в редакцията, че около един от най-популярните търговски центрове от няколко дни има сериозно движение на техници с брандирани дрехи на един от трите водещи мобилни оператори у нас.

5G мрежата сее смърт в природата (ВИДЕО)В социалните мрежи от цял свят заваляха сигнали за това колко смъртоносна за природата е новата 5G м…Apr 7 2020vijti.com

Експанзията на новата технология вече практически започна след промените в Закона за устройство на територията, които приеха депутатите от регионалната комисия в началото на март. Новите текстове бяха внесени от независимия депутат Спас Панчев. Според тях обновяването на мрежите на операторите ще става по улеснена и съкратена процедура.

Записано е, че преоборудване, когато не се налагат изкопни работи или промяна на конструкцията, може да става след становище от инженер-конструктор и оценка от Националния център по обществено здраве за нивото на електромагнитните излъчвания.

Според информация, която “Марица“ получи от свои източници, до няколко дни се очаква и поставянето на подобна антена и върху един от големите хотели в града. Общественото мнение за новата 5G мрежа в Пловдив обаче е изключително разделено.

Източник: Марица

Покосената от „Ковид-19“ Ломбардия – жертва на 5G оявилите се в някои италиански медии предположения, че главен виновник за катастрофалното разпрост…Mar 17 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!