5 предмета, които не сте си представяли, че може да перете в пералня! Почиства ги идеално:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Разработчиците на пералната машина вероятно дори не са си представяли целите, за които ще се използва това устройство. Въпреки че сме свикнали да използваме пералнята за пране на различни дрехи и спално бельо, със сигурност не е необходимо да се ограничаваме с това – този домакински уред може да се използва и за пране на различни вещи . И така, за какво можем да изперем в пералнята?

силиконови формички

Силиконови кухненски прибори

В пералнята можем да почистим различни силиконови кухненски прибори. Старите петна се отстраняват трудно на ръка, така че можете да миете различни форми за печене в пералнята.

килим в пералня

Различни килими

Пералнята може ефективно да пере различни постелки, като постелка за кола или постелка за йога. Изберете щадящ режим на пране и задайте най-ниската температура. Забършете добре чистата постелка с кърпа и подсушете.

конструктор в пералня

Играчки и конструктори

Вероятно сте прали плюшени играчки в пералнята, но замисляли ли сте се някога, че можете да перете и дизайнерски части там? Поставете ги в специална торбичка и изперете.

завеса за баня

Платове и завеси за баня

Перете завесите за баня поне веднъж месечно, като е препоръчително да се перат на всеки две седмици, защото натрупват много бактерии.

раници в пералня

Раници и платнени чанти

Мръсните маратонки и остатъците в кутиите за храна са много благоприятна среда за размножаване на бактерии, затова се препоръчва да се перат спортните чанти и раници в пералня поне веднъж на две седмици.

Този списък с артикули в никакъв случай не е изчерпателен – пералнята може да се използва за поддържане на много различни предмети чисти.

АСПИРИН+БАКПУЛВЕР в пералнята и пожълтелите пердета отново блестят като нови! Лесен начин от мрежата за избелване на завеси и пердета . С времето всеки знае, че дори при редовн…Jul 13 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!