Бойко Борисов: Няма да доставя удоволствие на воайора Радев да кажа коя е Мата Хари

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Няма да доставя удоволствие на воайора Радев да кажа коя е Мата Хари. С дрона си той летеше да ми снима спалнята. Гнусен компромат. Слагат шкафче, подредено, когато ме няма. Заснели са всичко, когато ме няма. После са платили на някой да ме снима, когато спя. В тази игра аз не влизам. Тези снимки са монтаж, разбира се.
Това бе краткият отговор на експремиера Бойко Борисов за поредната порция компромати, които излязоха дни преди изборите. „Това не е моя спалня, това е държавна“ – лаконичен бе той в предаването „Лице в лице“ по bTV.

„Ошашавихме хората“
Не било продуктивно вече да се говори за машините за гласуване. „Ще откажем и малкото българи, които ходят да гласуват. Хаосът е тотален и пълен навсякъде, дори и тука – машините, фашките, пластиките… Каквото и да кажем, то е абсурдно. Какво да коментираме повече? Не остана време, има един ден. Какво да говорим? Ошашавихме хората“, коментира той.

И пак захапа Радев, Рашков и СИЕ
Без изненада, Борисов хвърли вината върху настоящият президент Румен Радев и вътрешният министър Бойко Рашков. Най-голямата вина имал Рашков, който би трябвало да отговаря за защитата на изборния процес:

„Трябваше Радев да му е взел оставката, да беше сложил някой честен човек, който да отиде да прибере всички машини, да сложи полиция, държавата да си ги купи да са сто процента нейни, там в единия склад стоят машините, до тях бялата пластика, картите, флашките – под брой, под опис“, отсече Борисов, който бил сигурен, че фалшифицират изборите. „И предишните фалшифицираха“, разсъждава той.

„Вицове излязоха за машините. Вътрешният министър се провали с изборите, сега си проверява себе си“, заключи той, но въпреки това уточни: „Няма вариант ГЕРБ да не признава изборите, защото… Радев наложи такава омраза и хаус в държавата, че… Не виждам как можем да се оправим“. По думите му това не били политически изказвания.

„Вие видяхте ли Радев да се ваксинира? С каква ваксина? Видяхте ли му сертификата? Какъв е личният пример? Това е страшното, трудно се оправя“, продължи да глозга Радев.

Моделът на ГЕРБ и Борисов бил 70-80 лева цена на тока. Моделът на Радев – 380, тоест 3-4 пъти по-скъп. Борисов обаче не признава скока световните цени – за всичко бил виновен Радев.

Кирил Петков и Асен Василев също попаднаха под обстрелите на бившия премиер. Според Борисов, разбира се, могло по време на пандемия икономиката да тръгне нагоре. Че това не станало у нас, виновни били харвардците.

Добре, че…
„Добре, че построихме тази тръба на Балкански поток. С нея първо не дадохме да ни заобиколят Гърция, Турция“, заяви гордо бившият премиер.

„Тоя труден занаят вече го упражнявам 10-12 години“ – да балансираш между НАТО, ЕС – сложна работа било.

Борисов се ядоса на Цветанка Ризова, която беше нетърпелива да разбере за 12-годишното строителство на интерконектора с Гърция.

На 31 декември този итнерконектор щеше да стане, ама нали той не е на власт – няма как да стане.

„Има и други теми“, опита се да го прекъсне Ризова, ала Борисов се заинати и продължи да обяснява за свещения интерконектор.

„Имам усещането, че се изявявате като жертва“, сподели Ризова.

„Кой?“ – скочи като ужилен Борисов.

Кой кого чегърта?

„Ако действително ние водим и редултатът е такъв, какъвто дават агенциите, тогава ще сложа един съвсем различен кандидат за премиер, абсолютно отдалечен от ГЕРБ“, заяви той.

„И без Радев не можем, и без Борисов не можем. Не ми слагайте думи в устата, не предлагам никакво примирие. Щом той е първи и ние сме първи, значи не трябва да се чегърта – нито той нас, нито ние него“, завърши лидерът на ГЕРБ.

Катя Илиева: Новите снимките с Борисов още повече ни погнусяват от това, какво сме търпели 12 години! Целта е да заглушат гигантската афера за АМ ”Хемус” „Скандалите, свързани с машините за гласуване…Nov 10 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!