5-годишно момче извади сестра си през горящ прозорец и се върна да спаси кучето

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

От децата можем да научим много. Те са невинни и са готови на всичко. Поредното доказателство е историята на момче от Бартоу, Джорджия, САЩ. То стана герой за много хора по света.

Казва се Ноа Уудс и е спасил цялото си семейство от пожар в дома им, причинен от електрическата мрежа

Обичах чуждото дете повече, отколкото собственоОбичах чуждото дете като свое. Вярвам, че една споделена болка облекчава, но мисля, че и споделеното…Sep 16 2020vijti.com

Измъква цели седем души от къщата. Когато започва пожара, заради електрическа авария, всички били заспали. Ноа бил в една стая с 2-годишната си сестра Лили. Когато забелязал пламъците и дима, веднага я извел през прозореца. Върнал се е вътре, за да спаси кучето си, излязъл отвън и извикал своя чичо, който живее наблизо. Заедно предупреждават останалите вътре хора, предават от Свободна зона.

Така той дефакто спасява и тях, никой не е загинал. Сестричката му има леки изгаряния по крака, но иначе всичко е наред. Ноа и още четири души от семейството са лекувани от вдишване на дим и леки изгаряния.

Мечтата на Ноа е да стане полицай. Шефът на пожарната Дуейн Джеймисън определя постъпката му като доста необикновена. Получава награда за подвига си – лъскава пожарникарска каска и значка. Определен е за почетен пожарникар.

Да родиш дете с недъзи, за да го използваш като щит, го има само в един разказ на МопасанТака ли си представяте бъдещето на България в случай, че оглавите държавата: С недъгави деца напред …Sep 17 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!