38-годишна жена от Дупница роди 15-ото си дете

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Жената е прекарала близо 12 години от живота си в бременности

38-годишна дупничанка роди 15-ото си дете и успя да впечатли гинеколозите в общинската болница.

Зоя Руменова от квартал „Гиздова махала“ постъпила в здравното заведение в петък следобяд, а само час по-късно на бял свят се появило петнадесетото ѝ отроче. Момченцето тежи 3.200 кг., пише Монитор.

Самотна майка с две деца гладува, държавата нехаеДечица от Кърджали ходят често гладни на училище, защото майка им не може да им осигури редовна прех…Nov 17 2020vijti.com

Раждането мина нормално, без проблеми. Майката и детето са добре. Няма човек от АГО, който да не познава Зоя, можете да си представите, че ни посещава през година – две иначе няма как да достигне до тази бройка“, коментираха от родилното на общинската болница.

Медиците пресмятат, че 38-годишната жена е прекарала близо 12 години от живота си в бременност, като Зоя вече е и баба на внуче. „Доколкото знаем жената отглежда при себе си 7 деца, останалите ги е изоставила, защото няма средства да се грижи“, обясняват още от акушер – гинеколозите.

По техни думи все по-рядко са ражданията под 18-годишна възраст сред ромките, каквато беше тенденцията през последните години. Зоя обаче със сигурност държи рекорда в цялата област с най-много раждания. Все още тя не е решила дали ще отгледа 15-ото си дете или ще го даде за осиновяване.

Писмото на една обидена майка: Ето ви по 50 лв. за всяко дете. А, не, объркахме се – нямаме, оправяйте се сами!Да си представим, че живеем в утопичен свят. Премиерът ни е като… айде като гръцкия например, че е…Nov 16 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!