25-годишният Ангел реши да напусне този свят. Родителите му: „Споделяйте и знайте, че всеки проблем има решение“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

25-годишният пловдивчанин Ангел Г. напусна този свят, след като взе фатално решение да отнеме живота си, предава Трафик Нюз. „Той беше ангел на земята, имаше най-чистите и нежни душа и сърце. Ангелът отиде при ангелите“, споделя един от приятелите на Ангел.

Десетки близки и приятели на момчето изказаха дълбоката си тъга след загубата. Никой не може да назове конкретната причина момчето да вземе толкова радикален избор, въпреки че той е страдал дълго от депресивни състояния, съчетани с любовна мъка, предава изданието.

Почернените родители на момчето призоваха всички млади хора да споделят и да знаят, че няма нерешими проблеми.

„Той избяга от този свят. Отиде си по много жесток начин. Моля всички млади хора да спрат с негативизма. Отправям апел разговаряйте, комуникирайте, споделяйте – крайните мерки не решават нищо, в този живот всичко се решава с диалог. За съжаление в това напрегнато ежедневие, често забравяме най-важното – на човек му трябва обич, малко надежда и подкрепа“, сподели баща му Стефан.

Смъртта на Ангел е огромна трагедия и за един от най-близките му приятели.

„С Ангел бяхме много близки, но това, което винаги ще помня са неговите думи към мен: Позволи ми аз да бъда твоят по-голям брат“, споделя Васил, който посочва, че приятелят му е бил с много нежна и ранима душа, изключително интелигентен и отдаден на хората около себе си.

В понеделник от 15 часа всички близки, приятели и роднини на Ангел ще могат да си вземат последно сбогом с него в гробищния парк на Рогошко шосе.

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС. Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и ДНК-то на съюза.

Спомен за Радой Ралин Да си припомним някои от най-вълнуващите послания, които ни остави той – човекът, писателят, демок…Apr 10 2020vijti.com

PETEL.BG

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!