19-годишен връхлетя с ауди в насрещното и уби мъж

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Жестока катастрофа отново отне човешки живот! Тя е станала в района на Силистра, където временно е ограничено движението по път I-7 Силистра – Шумен, съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“.

Убитата Еда щяла да навърши 20 години само след 2 дни!Убитата от водач на камион в Бурса Еда Мюдюроглу е щяла да навърши 20-години само два дни след инцид…Sep 6 2020vijti.com

Сигнал за катастрофата е бил подаден около 14:30 часа. От полицията в Силистра потвърдиха, че е загинал водачът на единия автомобил. При първоначалния оглед изводът е, че причината за инцидента е неправилно изпреварване и несъобразена скорост, съобщи старши комисар Юлиян Караславов, директор на ОД на МВР – Силистра, цитиран от „Силистренски бряг“.

19-годишен водач на лек автомобил Audi е навлязъл в насрещната лента, където челно се сблъскал с лек автомобил Volvo, чийто водач е загинал. 19-годишният и неговата спътница не са пострадали.

Движението на местопроизшествието се регулира от пътни полицаи, извършва се оглед. Обходният маршрут преминава през общински път с. Българка – Срацимир – път II-71. Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост.

Снимката е илюстративна

Българче в Англия загуби битката с рака след жестока борба с усмивка!Отдават почит в Англия на 14-годишната Лора Миленкова Смъртта на 14-годишно българско момиче, извест…Sep 8 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!