Руска балерина е била убита, разчленена и разложена със сярна киселина

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Руска балерина е била убита, разчленена и разложена със сярна киселина. Разследването сочи, че младата жена е била изнудвана от непознат.

Убитата Еда щяла да навърши 20 години само след 2 дни!Убитата от водач на камион в Бурса Еда Мюдюроглу е щяла да навърши 20-години само два дни след инцид…Sep 6 2020vijti.com

Когато през 2014 г. балерината в Болошой театър Олга Демина изчезва, се смяташе че жената е мъртва. Трупът й обаче не беше намерен. Според нови разкрития на руската полиция тя е била убита, разчленена и разложена със сярна киселина.

Разследването сочи, че младата балерина е била изнудвана от непознат. Той е притежавал нейни сексуално компроментиращи снимки, заплашващи репутацията й. Въпреки че жертвата е платила близо 10 000 евро на изнудвача, снимките са били публикувани в социалните медии с обвинението че Олга Демина е компаньонка.

Британските медии съобщават, че заподозреният в убийството Малхаз Джавоев (39) сега лежи в московски затвор. За него има информация, че е качил в колата си балерината, след което са потеглили към апартамента му в Москва.

По време на изчезването майката на Олга получава съобщение от нея, което гласи: „Откраднах много пари и заминавам за 10 дена в Европа. Не ме търси!“ Следователите предполагат, че това не е написано от дъщеря й, а от Малхаз Джавоев. Неговите адвокати обаче имат информация за желание на Демина да напусне Русия и да се установи в Европа.

Разследващ детектив обаче съобщи на медиите, че Джавоев се е „изпуснал”, че трупът на Олга бил разчленен и разложен със сярна киселина, като останките навярно са изхвърлени в кладенец до езеро.

В момента върви операция по търсене на тленните й останки.

Превод от в. „Мирър”

Катастрофа и взрив на газова бутилка. Има убити! Жива изгоря 28 годишна  Все още не може да се установи броят на пострадалите, както и на загиналите при ужасяващата ката…Sep 11 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!