Шофьор избяга от мястото на смъртоносна катастрофа, без да знае, че е блъснал съпругата и сина си (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В китайската провинция Шандун водач е избягал от мястото на ПТП, оставяйки жена си и детето си да умират, след като ги помел с висока скорост, докато жертвите пътували на електрически скутер.
По-късно полицията успяла да го задържи и когато шофьорът разбрал истината, той не можел да потисне вика от болка и страданието си, съобщава „Мирър“.

Тежка катастрофа до столичен молПреди минути е станала тежка катастрофа между автобус и кола на между столичните булеварди „Ситняков…Oct 26 2019vijti.com

Трагедията е настъпила около 10 часа вечерта. Свидетелите незабавно извикали спешна помощ, но на момчето вече не можело да му се помогне. Жената в момента се намира в реанимацията. На мястото на инцидента, шофьорът, наречен само по фамилията си Ван, не спира да плаче.

Преди произшествието, семейството пътувало към роднини, за да вечерят заедно. В този момент мъжът също шофирал с ван, като и той искал да стигне навреме.

Източник: БЛИЦ

19-годишно момиче загина при тежка катастрофа по пътя за „Маказа“: точно на мястото на катастрофата с МестанОт Областната дирекция на полицията потвърдиха новината за инцидента, станал тази сутрин около 7 час…Oct 25 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!