Чао, Ангелкова! Сменят я!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Не един, не двама, не трима, а поне петима министри ще бъдат сменени до дни от властта, научи сензационно Lupa.bg от достоверен правителствен източник. За това намекна по-рано днес в тв интервю и смятания за приближен до премиера Борисов политолог Георги Харизанов.

Ангелкова „изби рибата“ с блузка на „Dolce & Gabbana“ за $1000 За няколко тура в Народното събрание, министър Николина Ангелкова направо удари в земята депут…May 14 2020vijti.com

Както сайта ни пръв извести по обяд, със сигурност си заминава министъра на икономиката Емил Караниколов, който е в кабинета от квотата на „Атака“. Той е бил уведомен лично от премиера Борисов днес, че ще трябва да си ходи. Караниколов е приел мотивите на министър-председателя.

Новината е, че със сигурност ще бъде отстранена и Николина Ангелкова. Министърът на туризма не успя да се справи с колосалните проблеми в ресора. Освен това тя е в открит конфликт с лидера на НФСБ Валери Симеонов, който на няколко пъти през годините вадеше компромати срещу нея. Ангелкова си отива именно по настояване на патриотите. Следващ министър на туризма още не е избран, почти сигурно е, че ще е от ГЕРБ.

Николина Агелкова е била уведомена по-рано днес, че ще бъде освободена. Тя приела вестта за уволнението си доста драматично, казват източници на Lupa.bg.

Ананиев става министър на финансите на мястото на ГорановМинистърът на здравеопазването Кирил Ананиев се разделя с поста си и отива на мястото на Владислав Г…Jul 23 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!