Ананиев става министър на финансите на мястото на Горанов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев се разделя с поста си и отива на мястото на Владислав Горанов като финансов министър, предаде „Дарик нюз“ току що.

Петима министри се разделят с поста си в кабинета „Борисов 3“. Това стана ясно след Коалиционен съвет на управляващото мнозинство.

Божков пусна 2 документа с подписа на Горанов и написа: Бойко, Влади и Менда мълчат уплашено с надежда вината им да бъде забравенаВъпреки пространното обсъждане на темата днес в Парламента и поредните директни въпроси към лицата Б…Jun 27 2020vijti.com

Заседанието на Коалиционния съвет в два поредни дни се налага, след като лидерите на партиите в коалицията са обсъдили кадровите промени, и се е наложило да се допитат и до парламентарните си групи за одобрението им.

Отиват си финансовият министър Владислав Горанов, министърът на туризма Николина Ангелкова, министърът на икономиката Емил Караниколов и министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев се разделя с поста си и отива на мястото на Владислав Горанов като финансов министър. За освободения пост на министър на здравеопазването е номиниран настоящият изпълнителен директор на УМБАЛ ”Александровска” ЕАД проф. Костадин Ангелов.

Премиерът Бойко Борисов съобщи, че приема оставките на министрите и обяви кои ще са лицата, които ще заемат креслата им в министерствата.

Бойко Борисов поиска оставките на министрите Владислав Горанов, Младен Маринов и Емил КараниколовПредседателят на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов поиска оставките на министъра…Jul 15 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!