Хотел на ужасите на морето! Туристка: 20 години не бях идвала, потресена съм / СНИМКИ

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Разочарована от почивката си по нашето море туристка публикува в социалната мрежа Фейсбук доста остър коментар относно условията в хотела. Даваме й думата сега:

Ново безумие по морето, плажуващи изумени от видяното! – Видео Плажуващи са станали свидетели на поредно безумие по нашето море. За това съобщиха самите те. „В…Jul 29 2021vijti.com„След като 20 години не бях стъпвала на нашето Черноморие, попаднах на хотел „Свети Стефан“ в Приморско! Резервирах и вчера като пристигнахме, бяхме потресени! От вратата миризмата те препарира – на урина! Влязох да видя басейна, който в „Грабо“ изглеждаше приятен, сега не беше употребявам от години!

Един чичко юркаше девойките от ромски произход да изчистят стаята, че сме пристигнали! Каза ни да си вземем кафе и там си намерихме готвача, който сподели, че ще готви каквото има! Мизерия страхотна! Следователно на чичкото казах, че няма да спя там, защото няма нищо общо с обявата и защото басейнът няма нищо общо. Той ми вика – сега ще го оправим!

Бай Ганьо е още жив и никога няма да умре! Ако има келепир, що да влагаш! В съседната сграда няма нищо общо с този туристически ад! А относно плажа – гъ* до гъ* и между гъ*а – гъ*! За да стигнеш до хавлията си, посипваш 50 човека с пясък и е страхотна спортна дисциплина – бягане с препятствия! Ето затова май още 20 години няма да идвам на БГ море!

P.S. Само тук го има да чакаш 20 човека, за да ползваш тоалетна на магистрала! Качвам снимки на „Свети Стефан“ как изглежда басейнът, за който искат 60 лева за ол инклузив – и ядеш каквото има, както казва главният готвач! Не се лъжете!“.

Двама за 7 дни с хиляда лева на идеално място по нашето море? Доказаха, че може / СНИМКИДвама души за една седмица си прекарват чудесно с 1 000 лева на хубаво място по нашето море, без да …Jul 31 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!