Натали Трифонова стъписа с визията си от Миконос (Снимка)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Синоптичката Натали Трифонова избра за лятната си почивка мистичния гръцки остров Миконос. Блондинката не се притеснява от строгите забрани, които властите обявиха за курорта. Дългокраката Натали шокира последователите си със снимки от морската си почивка, а един от кадрите разсмя нейните последователи, които след това я скъсаха от подигравки, пишат от show.blitz.bg.

Натали Трифонова се разголи за първия плаж – показа фигура на богиня (Снимки): Една от най-красивите дами на родния ТВ-ефир, синоптичката на bTV Натали Трифонова , откри плажния …May 25 2021vijti.com

Синоптичката показа зашеметяващи крака, докато обикаля на високи токчета из острова на известните и търси някоя звезда. „На „тези“ дълги крака, бива ли с тези протези“, смеят се в мрежата на избора й за обувки. Натали не издава в чия компания е на това прекрасно и изключително скъпо местенце. Със сигурност този път ще се лиши от вечерните купони, на каквито е свикнала по време на почивките си извън България, тъй като партитата са забранени, както и разходките след 1 през нощта. Остава да е в приятна компания и да може да прекара горещите нощи романтично и запомнящо се.

Миконос е гръцки остров, част от Цикладските острови в Егейско море. Главен град на острова (т.нар. хора) е Миконос – една от световните перли – съчетание от специфична архитектура, невероятни рибни ресторанти, кафенета, дискотеки, клубове, бутици и магазини за подаръци. Островът се слави с нощния си живот. Символите на острова са пеликанът Петрос (всъщност пеликаните са три) и Вятърните мелници. В центъра на главния град има много забележителности:
Поредица от къщи с островна архитектура, в основите на които се удрят морските вълни – известни като Малката Венеция (англ. – The Little Venice)
Площад „Алефкандра“ с църквата и площада с рибните ресторанти
Вятърните мелници
Площад „Триа Пигадиа“ („Трите Чучура“)
Летният амфитеатър
Църквата „Парапортиани“
Площадът пред старото пристанище
Известно е и градчето Ано Мера, където има манастир.

На близкия до Миконос остров Делос съгласно митовете, Лето родила близнаците Артемида и Аполон. Архитектурата е специфична. Къщите са бели, кубообразни и максимум двуетажни. Уличките са тесни и се боядисват с бяла боя. През летния сезон влизането на автомобили в Хора е забранено, с изключение на тези, които имат пропуск, но такъв се вади трудно и струва скъпо. Има фирми, които дават мотопеди и бъгита (ATV) под наем. Пътуването с кола през летния сезон е трудно, защото е пълно с мотопеди и бъгита, яхнати от безгрижни тийнейджъри, които не се съобразяват с другите участници в движението. Растителност – бугенвилея, опунция, палми, хибискус. Има изобилие от хотели и къщи, които се дават под наем. Забавления – плажове, магазини, ресторанти, разходки, морски екскурзии до Делос, Санторини, Крит, Парос, Наксос; гмуркане, плуване, дискотеки по плажовете и в Хора, гей клубове.

Натали Трифонова съблазнява от Миконос в малка бяла рокля / СНИМКИМакар лятото да е в своя разгар, надали съществува човек, който да не е наясно, че времето има изклю…Jul 28 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!