ХИТ снимка: Румен Радев на една маса с Георги Гергов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Президентът Румен Радев и Георги Гергов са били настанени на една маса в престижния правешки хотел миналия уикенд, когато празнуваха сватбата на сина на вице държавния глава Илияна Йотова, разкри снимка, разпространена от бившия герберски депутат Антон Тодоров във фейсбук. 

Вежди Рашидов от ГЕРБ написа писмо до Радев: Моля ви, г-н Президент,От Комисията по културата и медиите разпространиха отворено писмо на Вежди Рашидов до президента, пи…Sep 9 2020vijti.com

Хит кадърът показва ясно, че шефът на пловдивските социалисти и главнокомандващия са в отлично настроение и че очевидно нямат против заедно да пият от сватбеното шампанско и да споделят блюдата, избрани от младоженците. Между тях знаково пък са застанали депутатката от левицата Весела Лечева и дългогодишният й спътник Сотир Ушев, които лично ожениха преди години Мая Манолова и Ангел Найденов.

Според запознати с атмосферата на пищното тържество то се е превърнало в арена за политически договорки, свързани с изхода от протестите, предстоящите парламентарни избори и вота в БСП. Не е тайна, че Гергов е върл противник на Корнелия Нинова, докато Радев в последната година всячески се опитва да се еманципира от БСП, която го издигна и подкрепи за кампанията му през 2016 г.

Какво точно са си казали Радев и Гергов обаче могат да свидетелстват само половинките им, които също широко се усмихват пред обектива на сватбения фотограф.

Деси Радева в най-интимната си изповед: Превърнах кошмарите си в щастиеВажна дата е 7 септември за първата дамата Десислава Радева. В същия ден през 1996 г. тя става майка…Sep 9 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!