Хилда Казасян: Когато Чочо ми поиска ръката, татко каза: „Взимай я бързо!“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Хилда Казасян обикновено показва всичко, което мисли, защото на лицето й се изписва цялата палитра от емоции. Тя не е от хората, които дават често интервюта, не е от тези, които се забъркват в скандали. Позитивна е и се усмихва дори на хората, които реагират с лошо. Определя позитивността си като наследствена черта.

Хилда споделя част от болката по бившия си съпруг Чочо Попйорданов. Казва, че с него са имали специална връзка, като брат и сестра. През целия си живот го е чувствала като един от най-близките си хора.


Хилда разказва, че когато Чочо е поискал ръката от баща й, той му отвърнал с "Взимай я бързо". Такива били техните взаимоотношения. Маниерът им на общуване с чувство за хумор правел всичко да се случва леко и приятно.

Двамата се разделят просто защото се срещат много рано. Превръщат се по-скоро в брат и сестра, отколкото в съпруг и съпруга. Хилда споделя с тъга, че не е имало нито един момент, нито една секунда от техния живот тогава, и след като се разделят, в който да не са били приятели
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!