Хвърля ни прах в очите! И Ергенът Алек се оказа обвързан – ето коя е приятелката му извън шоуто:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Хвърлят ли ни прах в очите продуцентите на „Ергенът“? Това се питат всички, четейки най-новата информация за любимеца на всички дами, Алек Младенов . Други директно го обявиха за измамник!

Най-горещата клюка, която се носи в момента, е, че милионерът излъгал всички момичето от формата, а и цяла България. А причината – имал си гадже , докато снимал шоуто през лятото и съвсем не е търсел да открие любовта.

Този слух се носи и обикаля из една от официалните фен групи на най-одумваното предаване. Официално потвърждение обаче няма.

Според твърдения на редица светски сайтове тайнствената половинка на Алек е млада дама, която е наследничка на виден и мастит юрист. Авантюрата им не била тайна, а напротив. Започнали да се крият едва когато Младенов бил избран за новия ерген на България.

След края на шоуто Алек продължава да бъде с избраницата си. И двамата си живеели щастливо, твърдят още най-върлите клюкари, които следят всичко около „Ергенът“. Мацката до Алек била във форма, около 30-те и блондинка. Произхождала от богато семейство, точно от каквото е й Алек.

Именно затова на финала Младенов не избирал нито една от двете финалистки.

Както вече писахме многократно, до края на шоуто остават блондинките Надежда Вишева и Маги Томова. Алек обаче им оставя писмо, с което им обявява, че нито една от тях не е достойна за сърцето му. Прави това във видеообръщение, което дамите гледат и остават попарени, когато чуват думите му.

Ергенът не е единственият, който влиза с гадже във формата. Преди няколко седмици стана ясно, че участничката Габриела е била във връзка. Веднага щом научи това, Алек я изгони завинаги от имението, а с нея си тръгна и сестра й Памела.

Част от момичетата пък били разочаровани от Младенов. Той им бил представен от продукцията като човек, които пътува много и обикаля света. Оказва се обаче, че пред девойките в шоуто той заявил, че е ходил едва в няколко държави, а не бил толкова запален пътешественик, за колкото бил изкаран.

Припомняме, че първият ерген на България – Виктор Стоянов, също влезе в шоуто, въпреки че бе обвързан. Месеци след края на формата стана ясно, че мускулестият мачо е криел авантюрата си с красивата Мария, с която се разделиха чак в края на миналата година.

Парадокс

Ако Алек е бил обвързан по време на снимките на „Ергенът“, веднага изникват няколко сериозни въпроса.

Първият е как неговото гадже ще стои и ще гледа как избраникът мляска една след други девойките във формата. За първи път, откакто „Ергенът“ превзе родния ефир, главният герой не си поплюва, а се натиска с мацките яко, без да му мигне окото. Младенов вече се е целувал с почти всички в имението, става ясно от излъчените до момента кадри.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!