Не можа да преглътне загубата! Емрах Стораро отказа да се появи в телевизията след отпадането от „Денсинг старс“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Преди две вечери предаването „Денсинг старс“ се раздели с още една двойка – завинаги участието си в танцувалното шоу приключиха Емрах Стораро и партньорката му, Веси. Емрах очевидно е приел твърде болезнено отпадането си от шоуто, стана ясно в студиото на „Преди обед“.

Преди Обед Веси

Водещите изрично подчертаха, че са го очаквали заедно с партньорката му Веси, но синът на Тони Стораро не уважи поканата им. Веси обясни с две думи, че той приема твърде емоционално отпадането и затова двамата са решили само тя да гостува на Деси Стоянова и Петър Дочев.

Зрителите обаче вече 20 часа празнуват махането на нафукания и твърде безцеремонен Емрах и се радват, че напред продължават Валери и Дорина.

Емрах и Веси

„Явно Веси едва го е търпяла дето я задиря и сигурно й създава проблеми в личния живот. Но като се е хванала на хорото геройски си изпълни договора. Прекрасна жена, красива и танцува страхотно. За Емрах не може да се каже същото. Въпреки че има доста строги родители, особено баща му, явно е доста комплексиран, без особени таланти и залага на пари и известност“, коментира зрителка. „Веси е прекрасна и очарователна млада дама! Жалко, много жалко, че нямаше късмет с партньора си!“, жали партньорката на Емрах друга.

Във вторник вечерта те двамата и останалите състезатели се бориха за вниманието на безкомпромисното жури и емоционалната публика. Осемте двойки създадоха зрелищен спектакъл – преминаха през огън и мрак, скачаха върху маси, падаха зад съдийската скамейка и се забавляваха както никога досега.

Поп звездата Дара и Джими се гмурнаха в океан от страст и единствени грабнаха максималните 40 точки с пищно аржентинско танго. Журито, което в миналия епизод ги срази с критика, описа танца им като „абонамент за финала“. Синоптичката и тв водеща Натали Трифонова и Димитър също превърнаха паркета в огнена лава с незабравима самба, а силната им енергия зарази публиката.

Фантастичен куикстеп показаха две двойки. Ергенът Виктор и Михаела бяха в безупречен синхрон. Поп звездата Папи Ханс и Ани, която танцува със спукано ребро, също се справиха блестящо. Певецът режисирано падна зад съдийската скамейка, а по-късно на сцената на Dancing Stars за пръв път в тв ефира изпълни новата си песен „От страх да ме загубиш“.

Олимпийската шампионка Ивет Горанова и Тодор се представиха с чувствено танго, в което главен герой беше дантелената превръзка върху очите на каратистката. Неврологът и тв водеща Неделя Щонова и Атанас вдигнаха пулса с ритмичен джайв, фолк певецът Емрах и Веси ни пренесоха на карнавала в Рио с огнена самба, а каскадьорът Валери Григоров и Дорина ни хвърлиха в джаза с прецизна хореография и впечатляващи акценти, припомня HotNews.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!