Хасан и Ибрахим напускат България след куп перипетии

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Малките любимци на цяла България, които прочуха България на „Евровизия“ в компанията на гласовитата Крисия, напускат страната. Клавирните виртуози Хасан и Ибрахим ще учат в Нидерландия, пише „България Днес“. Близнаците са приети в световно признатата музикална консерватория в град Маастрихт.

Те ще следват специалност „Пиано“. Първо са изпратили материали със свои изпълнения, а впоследствие преминали през онлайн тестове за акорди и тоналности. Още в началото на изпитите преподаватели изказали увереност, че Хасан и Ибрахим ще бъдат приети, защото талантът им се вижда веднага.

Двамата ще летят за Страната на лалетата на 5 септември, но в момента се сблъскват с неочакван проблем – не могат да си намерят квартира, в която да се настанят. Затова те се надяват на съдействие от местната българска общност.

Талантливите близнаци Хасан и Ибрахим не спират да жънат успехи: Също като боксьорите Кубрат и Тервел Пулеви никога не се изправят един срещу другУспех след успех жънат близнаците Хасан и Ибрахим, които се превърнаха във великани в свиренето на п…May 1 2019vijti.com


Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!