Талантливите близнаци Хасан и Ибрахим не спират да жънат успехи: Също като боксьорите Кубрат и Тервел Пулеви никога не се изправят един срещу друг

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Успех след успех жънат близнаците Хасан и Ибрахим, които се превърнаха във великани в свиренето на пиано. И досущ като боксьорите Кубрат и Тервел Пулеви никога не се изправят един срещу друг, научи HotArena.
„Синовете ми хвърлят жребий и така определят кой да свири в неговата група и кой при по-големите. Последният случай е, когато преди няколко дни се явиха на международния конкурс „Карл Мария фон Вебер” в Дрезден. Чопът показа, че Хасан ще свири сред връстниците си, а Ибрахим ще се бори с много по-големи пианисти от него”,
разказва баща им Дениз Игнатов, цитират от „България днес”.
Трифонов и Халваджиян продължават войната: На какво се дължи тя през годините„С Рачков обсъждаме присъединяването му към екипа на Слави“. Тази уж невинна шега на Мъгърдич Халвад…Mar 7 2019vijti.com

Пианистите борят конкуренция с участници от още 16 държави. Хасан успява да спечели второ място в трета възрастова категория, където конкуренцията е просто унищожителна. Ибрахим обаче успява да събере погледите на всички. Той се състезава с най-големите и най-добри участници в конкурса и печели златния медал на събитието.
Постижението му е изненадващо, тъй като конкурентите му имат сериозен опит, но той успява да спечели с много талант и репетиции.
„Много съм щастлив. Децата ми показаха, че могат да печелят конкурси не само в България, но и в чужбина. Но каквото и да се случва, няма да се състезават един с друг. Хората им се чудят, как може и двамата да печелят едновременно, но ето, че има начин”, споделя Игнатов.

Младежите с таланти учат в Германия от есента на миналата година. Те са се установили в Берлин, където им преподават в едно от най-добрите европейски училища по музика.
Двамата вече добре се ориентират в града, имат приятели и дори се придвижват сами с градския транспорт.
„Много им харесва в Германия и не искаме да се връщаме в България. Местните педагози са впечатлени от тях и им вещаят бляскаво музикално бъдеще”, казва още бащата на пианистите.
През месец май Хасан и Ибрахим планират да изнесат цели 5 концерта в Германия, а интересът към тях постоянно нараства.
Източник: Хотарена
Цяла България се чуди къде изчезна талатнливата Крисия? Детето всъщност взе доста важно решение за бъдещето сиДокато връстничките й си слагат хиалурон в устните и свалят момчета в интернет, любимката на цяла Бъ…Nov 5 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!