Филип Аврамов: Аз съм в потрес! Премиерът надмина и министър Наско

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Интелектуалци, артисти, певци и дори силиконки са потресени от идеята на премиера българите да дарят по една заплата, с която да се купува оръжие за Украйна.

„Кирил Петков надмина и министър Наско! За първи път виждам премиер да събира пари за оръжия. Това е забележително! Не знам дали някой от европейците ще си го позволи. Аз съм в потрес!“

Волгин нападна Кирил Петков за пътуването му в КиевВалят коментари,  след като стана ясно, че Кирил Петков заминава за Киев. Проруският журналист Петър…Apr 23 2022vijti.com

Така актьорът Филип Аврамов коментира дарената заплата за боеприпаси на украинското правителство от премиера Кирил Петков и призивa му навръх Великден всички да последват неговия пример. Фицата направи аналогия с прочутия клип от прозореца на министъра на културата Атанас Атанасов, който благодари за честитките за рождения му ден.

„Ако е отвличане на вниманието за друга висша цел, за която тепърва ще научим, не знам как да го квалифицирам. Пък чак и цяла заплата! Това не е редно. Този човек дали е наясно с България и българите, живеещи тук, въобще? Четири месеца да си тук и да нямаш никакви наблюдения, а да караш едни изстрадали хора да дават пари за война, която никой не желае… Ако искат да гасят пожар с бензин – няма да стане. Нямам никаква надежда, че тези хора ще свършат някаква работа. Изчерпаха ми се възможностите и за прошка. Защото виждам, че се правят непростими неща“, категоричен е Фицата.

Вместо за въоръжение премирът би могъл да инициира събиране на средства за култура, смята артистът.

Мариана Попова избухна: Да дариш за оръжия и боеприпаси е все едно да дариш за наркотици


Певицата с хаплив език Мариана Попова не се сдържа и коментира призива на премиера Кирил Петков всеки български гражданин да дари по една заплата за закупуване на боеприпаси за Украйна.

„Бях си обещала да мълча и да се усмихвам лицемерно, но понякога не трябва да се мълчи. Да дариш за оръжия и боеприпаси е все едно да дариш за наркотици. В държавата, в която умират деца и майките им вият от безсилие, възрастните хора бедстват и живеят в мизерия, един пощурял, фееричен политик призова населението да дари заплатите си за оръжие. Кои заплати?!

Резултата не закъсня и скоро яростта най- вече на производителите ще се изсипе със страшна сила върху празните Ви главици.

Безобразни сте!“, написа популярната певица в социалните мрежи.

Кирил Петков израснал в селото на братя Галеви / СНИМКИНа 17 април премиерът Кирил Петков ще навърши 42 години. По-голямата част от живота му е преминала д…Apr 27 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!