Уют и лукс: Виж дома на една от звездите в „Ергенът“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Фолк звездата Крисия Д е певица от години, но едва сега голяма част от хората научиха за нея. Певицата участва в „Ергенът“ 2 и вече си навлече гнева на част от момичетата.

Крисия се старае да бъде себе си в шоуто, не обича драмите и скандалите, по-скоро го раздава балансьор. Част от момичетата в шоуто обаче не са съгласни с това поведение. Крисия бе директно обвинена, че се престарава в желанието си да изпъкне като добрата фея. Крисия обаче отрече и сподели, че не е такъв човек.

Драмите обаче са излишни, защото Крисия ще отпадне от шоуто и няма да е победителка, но това е друга тема. Певицата реши да сподели с феновете си част от най-интимното си място.

Брюнетката живее в доста красив апартамент, а кадър от хола си сподели в Instagram. От фотото се вижда, че жилището на Крисия изглежда супер уютно и приятно, но в същото време е обзаведено по последна мода.

Много грозна изцепка в „Ергенът“. Айлин награби Евгени като невидяля мъж:Повече от гореща бе последната церемония на розата в риалити шоуто „Ергенът“ по bTV. Въпреки че защи…Mar 10 2023vijti.com

Instagram

Холът е решен в модерните бяло и сиво, а обзавеждането е по-скоро минималистично. Не се забелязват и излишни декоративни елементи, а е по-скоро супер семпло и изчистено от ненужни вещи.

Атанас Колев скочи на Габи от „Ергенът“: Направи добро, не се възпроизвеждай, моля те!Атанас Колев е известен с това, че не си трае, когато не му харесва едно или друго нещо. Рапърът дос…Mar 10 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!