Много грозна изцепка в „Ергенът“. Айлин награби Евгени като невидяля мъж:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Повече от гореща бе последната церемония на розата в риалити шоуто „Ергенът“ по bTV. Въпреки че защитаваше позицията на най-вярната си дружка Валерия, че жената никога не трябва да прави първата крачка, шампионката по карате Айлин Бобева буквално награби Евгени със страстна целувка и то пред очите на всички останали претендентки.

Със смелия си ход тя окончателно постави край на приятелството си с Валерия, за която бе наясно, че е хлътнала по Евгени, а и изглеждаше, че и той по нея.

Въпреки опита и на двете да привлекат вниманието му от тази седмица, както зрителите видяха в епизодите, сърцето на Генчев е завладяно от редакторката Елена, която се твърди, че е и реалният победител във втория сезон на формата.

Какви ходове ще предприемат Айлин и Валерия срещу зараждащата се конкуренция в лицето на Елена, тепърва предстои да стане ясно и woman.bg ще следи отблизо. Припомняме, че още преди седмица се появиха слухове, че Елена печели риалити формата.

Двамата наистина са се влюбили един в друг по време на шоуто и дори смятат да се оженят, след като бъде излъчен и последният епизод. Дотогава по договор те нямат право да обявяват връзката и затова в момента поддържат отношенията си „под прикритие“.

„Дюнер“ ли: Вижте кой си ляга с обижданата от кифлите в „Ергенът“ Пам Велидис! (СНИМКИ)Червенокосата Пам Велидис, която от първия епизод на „Ергенът“ бе засипана с тонове помия и обиди от…Mar 9 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!