Убитият убит. Тарикатите печелят!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Грозно е, зловещо е! Не може с толкова грях да живеем

Разбира се, че съм гневен на новината, че са пуснали под домашен арест убиеца на Милен.

Експертите почивали, а без тях, съдът не можел да прецени дали е умишлено или непредумишлено убийство. Не съм съд, но ако убиецът се е надрусал яко, знаейки за ефекта на безпаметност на наркотиците върху себе си – тоест че губи реакциите си, как да мине за непредумишлено. Знаем всички какво е непредумишлено – не дай боже на всеки може да се случи, но това няма нищо общо със случайността, а е предварително калкулирано.

И не, домашният арест не логичен за подобни деяния, което се наказва със много години затвор. Арестът му се признава, тогава поради каква причина го пращат у дома. Не че на Милен му пука, но за близките му, за детето му, за приятелите му, за зрителите му подобна постъпка на съда е дълбоко аморална /в тази работа и домашния и другия арест са законни – значи остава морала/.

Убитият убит. Тарикатите печелят. Не знам и съдиите имат деца, така ли биха реагирали ако тяхното е на мястото на Милен? Факт е че ни трябва съдебна реформа, но преди това ни трябва реформа в човеците. Не може с толкова грях да живеем.

Грозно е, зловещо е.

Подсъдимият за смъртта на Милен Цветков излиза от арестаСофийският градски съд пусна от ареста Кристиян Николов, подсъдим за катастрофата, при която загина …Sep 1 2021vijti.com

Илиян Василев

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!