Убитият в трагедията край Негован треньор по борба Йордан Атанасов навремето тренирал Жоро Илиев

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Убитият треньор по борба Йордан Атанасов е бил близък с Жоро Илиев
Излезе наяве неподозирано разкритие за убития в трагедията край Негован. Йордан Атанасов, който е треньор по борба, е обучавал и направил шампиони в спорта покойните босове Васил Илиев, Крушата и Камилата, пише БЛИЦ. Те били негови ученици в школата „Олимпийски надежди“, допълва изданието, позовавайки се на вестник „Телеграф“.
Това споделят приятели на зверски убития възрастен мъж, който заедно с жена си Марияна бе убит от строителни работници.
Убийците от Негован признаха с какво са разфасовали труповете: Полицията пуска водолази за още уликиИзлязоха на яве още подробности от бруталното убийство на Йордан и Марияна Атанасови. Треньорът по б…Sep 1 2019vijti.com

Телата на пенсионерите бяха открити разфасовани и в бидони до язовира край Негован. Днес Софийският градски съд да гледа мерките за неотклонение на двамата изверги убили семейство Атанасови по изключително жесток начин – Пламен Шляпашки и Георги Нанчев.
Убитият е сред най-добрите треньори в „Олимпийски надежди“. В интерната, който е бил създаден през 80-те години на миналия век, са били приемани единствено младежи с потенциал.
Атанасов лично въвел в тънкостите на борбата, както разстреляния бос на ВИС Васил Илиев, така и ликвидирания бос Стефан Мирославов – Крушата.
Негов ученик е и висш полицай, който благодарение на наученото успял да спечели няколко шампионски купи.

„Никога никой не си е помислял, че Данчо може да последва съдбата на някои свои ученици, а сега виждате какво стана“, споделят с прискърбие приятели на жестоко убития мъж.
Етикет с цена и фабричен номер на бидоните разплели случая Негован – така криминалистите стигнали до фирмата – вносител на тубите:
Етикет с цена и фабричен номер върху трите 80-литрови бидона е отвел криминалистите до двамата престъпници, убили и разфасовали треньора по борба Йордан Атанасов и съпругата му, съобщава „Телеграф“.

Този факт е станал известен при разглеждането на мярката за неотклонение на двамата обвиняеми за тежкото престъпление – Пламен Шляпашки и Георги Нанчев в СГС.
Разследващите са разплели възела на зловещото престъпление по бидоните, които са произведени в Румъния. Те успели да стигнат до фирмата-вносител и магазина й.
За късмет в обекта имало охранителни камери, снимащи както вътре, така и вън. Собствениците разполагали с устройство, което съхранявало клиповете от 14 юли.

На видеозаписа ясно се виждат двамата извършители. Те слизат от черен джип „Чероки“, като се вижда и номерът му. Оттам криминалистите започват да следят задподозрените. Отделно справка на мобилен оператор показала честа комуникация между Георги Нанчев и жертвата Йордан Атанасов.
Източник: razkritia.com
Убийците от Негован разкрити по телефоните и бидоните: Криминалистите започват да ги следят и подозират, че те са убийците още преди да е ясно кои са жертвитеЖестоките убийци от Негован с още жертви: Проверяват как са починали и други техни клиентиПолицията …Aug 31 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!