Убийците от Негован признаха с какво са разфасовали труповете: Полицията пуска водолази за още улики

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Излязоха на яве още подробности от бруталното убийство на Йордан и Марияна Атанасови. Треньорът по борба и съпругата му бяха застреляни, разчленени, набутани в бидони и захвърлени край езерото в Негован преди седмици.
Мотивът за убийството са пари, до които бандитите така и не са се домогнали. За зверството са задържани Пламен Шляпашки и Георги Нанчев, които били работници в дома на възрастните хора. Двамата се докопали едва до бижута, семейни ценности и пари за около 4-5 бона след убийството.
Майсторите изверги са разфасовали семейството с два ножа, казаха криминалисти пред „Телеграф“. Тъй като единият се изтъпил, след като Марияна била нарязана Георги взел друг нож – по-тъп, и заради това съдебните медици първоначално обясниха, че явно някой е бързал. По време на самопризнанията си двамата убийци разказали, че са използвали и ножица, за да режат кожата на жертвите си, но видели, че не става.
Убийците от Негован разкрити по телефоните и бидоните: Криминалистите започват да ги следят и подозират, че те са убийците още преди да е ясно кои са жертвитеЖестоките убийци от Негован с още жертви: Проверяват как са починали и други техни клиентиПолицията …Aug 31 2019vijti.com

Двата ножа и ножицата са хвърлили в язовира. За да се търсят уликите, ще бъде пуснат водолаз да обследва дъното, уточниха от МВР.
Шефът на Криминална Полиция в СДВР Ангел Бадънков потвърди, че части от златните накити на убитите са били давани в заложни къщи. Колие и гривна на Марияна обаче били засечени не къде да е, а на врата на жената на Георги Нанчев.
„Вижда се, че не са нови, може би е предполагала, че са крадени, но ги е носила“, заяви Бадънков. Той допълни, че е погнусен и потресен от варварското престъпление.

Касапите са пощадили кучето на жертвите. Един от тях предложил да го убият, но другият го попитал: „Защо да убиваме животното?“, и го пуснали в един от кварталите на София на път за Негован.
Това престъпление е планирано много професионално в срок от 1 година.
Очаква се днес съдът да гледа мярката за неотклонение на двамата мъже. От държавното обвинение се забавиха заради анализ на доказателствата и резултати от експертизи.

В четвъртък прокуратурата повдигна обвинения за предумишлено убийство с користна цел на строителните работници Пламен Шляпашки и Георги Начев. Смята се, че мотивът за престъплението е финансов. Държавното обвинение ще поиска задържане под стража и за двамата.
Източник: Лупа
Жестоките убийци от Негован с още жертви: Проверяват как са починали и други техни клиентиПолицията проверява всички адреси, където двамата изверги Пламен Шлапяшки и Георги Нанчев са извършв…Aug 30 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!