„Тулупи“, а можете ли да си представите как ви наричат, когато микрофоните са изключени?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Вече се появиха и хора, които се чудят защо някой се сърди на думата „тулуп“, ако не се чувствал такъв?Уважаеми, ние не сме гаджета с премиера си, за да се сърдим. Но да си представим за момент нещо друго.

Меркел нарича някаква част от германското общество „тулупи“. Меркел приема, че хората които стават в 12 на обяд са просто едни неблагодарни мързеливци, за които тя се жертва, а те не го оценяват. Меркел се бърка в личното време на германците и дори не допуска, че „тулупите“, които стават в 12 може да са работили до пет сутринта и да имат мнение различно от нейното… Ако това наистина се случи от утре за нея няма да има дори минимална опасност да бъде избрана отново.

Борисов: Някои тулупи спят до обяд, а ние от сутрин работим без заплата и почивен ден„Съзирам поредния умисъл и затова ще кажа, че щабът никога не е бил разформирован, а работи. Избран …May 3 2020vijti.com

Тулупи“, „маргинали“… и това е публично. А можете ли да си представите как ви наричат, когато микрофоните са изключени?

Магията на „народняшкия език“ вероятно е имала някакво въздействие на оперативките на една охранителна фирма. Но звучи отблъскващо от стола на един премиер. И всяко оправдаване, неглижиране или снизходително подхилкване към този „политически“ език ни води към това, в което сме днес.

Не разбирам нито от пиар, нито от кризисна комуникация. Но съм живяла достатъчно, за да знам, че често пъти в политиката гилотината има обичая да пада внезапно и опустушително…

Ваня Николова

Източник:дунавмост
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!