Теодора от „Фермата“ е на инжекции

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ваня и Теодора ще провеждат дуел, но във въпросната сутрин двете дами се събуждат със сериозни болки в тялото.

Ваня казва, че е с изтръпнала лява ръка. Според Любо това може да е от доенето на кравата, тъй като никога не е доила и е стояла 40-50 минути в определена поза предния ден. Спокойна е за дуела и е свикнала с арената. Смята, че Теди ще отпадне.

Теодора се събужда с болки в цялата дясна страна. Заради нея във фермата влиза лекар. Теди е на инжекции. Състоянието на двете дуелистки не се подобрява. Болките и на двете ги освобождават от затревяването на двора в манастирското стопанство.

Цвети и Виктор се събраха след „Фермата“ (Снимки): Едно е сигурно: риалитито „Фермата“ се справя по-добре в събирането на двойки от „Море от любов“! П…Nov 16 2021vijti.com

Дуелът започва. Задачата не е лесна. Разплитат въже от дървено скеле, след което улавят цел с кука. Победител се оказа Ваня. Страданието за Теди си личи у другите участници. Тя почти спечели. Предстоят им още битки, които ще определят участието на дамите по-нататък в риалитито.

Омъжената Теодора и Пламен възмутиха Фермата – ВИДЕОСагата с Пламен и Теодора от „Фермата“ продължава. Откакто кметският син изкупи вината си и се завър…Nov 18 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!