Омъжената Теодора и Пламен възмутиха Фермата – ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Сагата с Пламен и Теодора от „Фермата“ продължава. Откакто кметският син изкупи вината си и се завърна в къщата на шампионите, двамата с Теди отново започнаха да комуникират нормално. Тя реши да даде втори шанс на приятелството между тях, надявайки се той да си е взел поуки. За Теди времето, което тя изкарва отново с Пламен, по никакъв начин не излиза извън рамките на чистото приятелство. Но за Любо, който е първи приятел в Чикаго на нейния съпруг, и за Киро, това съвсем не е така. И двамата подозират чувства в двойката.

„Искаш ли да ти взема едно кафе“, пита Пламен Теодора.

„Не искам да правиш неща за мен, за да не се възприема като грижа това“, отказва му Теди неколкократно.

Цвети и Виктор се събраха след „Фермата“ (Снимки): Едно е сигурно: риалитито „Фермата“ се справя по-добре в събирането на двойки от „Море от любов“! П…Nov 16 2021vijti.com

„Ние по някакъв начин сме заставени да прекараме едно известно време заедно, каквото и да е то.“ – продължава Пламен.

„Не искам да те обиждам, не искам да те отблъсквам, но отказвам да правиш неща за мен, защото не искам да се приемат като грижа.“ – продължава Теодора.

„Не знам дали аз така го виждам, но от това, което се случи преди две седмици, може би съм параноясал, минах покрай тях, те си плетат там, има едни граници на разговори, които не тряялва да се прекрачват. Ще говоря с нея“, заканва се Любо.

В крайна сметка Теодора бе принудена да очертае граница между двамата.

Ето как:

Теодора от „Фермата“ показа красивия мъж до себе си и прекрасната им дъщеря (Снимки): Зад стените на манастира от „Фермата“ ври и кипи от хормони. След любовния триъгълник, в центъра н…Nov 15 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!