Татяна Дончева не се стърпя: Има двама души, които не крадат, защото трябва да крадат от себе си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Има двама души, които не крадат, защото няма нужда, трябва да крадат от себе си. Няма да им казвам имената“.
Това заяви лидерът на „Движение“ 21 Татяна Дончева.
„От 10 години ни управляват най-неграмотните и най-нахални хора. За това българският народ трябва да плати цена, това беше негов избор“, обобщи Дончева
„Хората видяха в ГЕРБ себе си, решиха, че това може да им реши проблемите, някой като тях може да им помогне. Българският народ е сляп от доста отдавна. Неслучайно е много популярна приказката за втория акъл на българина“, заяви Дончева.Жан Виденов – единственият, който успя да се оттегли почтено от политикатаДжордж Сорос идва в България веднага след 1989 г. и създава фондация “Отворено общество“, която се з…Nov 20 2018vijti.com

Според нея „нефелните български управници бяха възможни на фона на пълната европейска подкрепа“.
„Когато мечката играе у комшиите идва и у нас. Ако някой си мисли, че нашите революционни протести няма да бъдат увеличени от това, което идва от Западна Европа, той се лъже“, заяви Дончева.
Тя коментира и въпроса за алтернативата.
„През лятото на 1989 г. имаше ли алтернатива? Как се прави алтернатива? Тя не самовъзниква без никакви усилия“, заяви Дончева.

И изтъкна, че в момента цялата власт е концентрирана от бившето политбюро и бившите служби.
„Убит е всякакъв дребен и среден бизнес“, каза Дончева.
Според нея първата промяна трябва да бъде в тази област и да се даде свобода на всеки, който може да изхрани себе си още двама трима души, без те да зависят от „централни гербери и малки герберчета по места“

„Как да примирим труда и капитала е проблема днес. Големите промени родиха залитане в чиста пазарна икономика, липса на всякаква държавна регулация. Назначихме бизнесмени. Когато си докарал Банев и Баневица те просто са похарчили един огромен ресурс, който си им дал“, каза още Дончева.
И обясни,че концентрацията на пари в едни и същи ръце води до огромно недоволство.

Тя попита защо малкият и среден бизнес да инвестира, след като ще му вземат парите чрез обществени поръчки.

„Как да направим така, че доходите на хората да бъдат увеличени драстично. Трябва да търсим решение, което е свързано с увеличаване на доходите на населението през различни механизми. Стимули за това всеки, който може да започне бизнес без преса от държавата. Без тази казарма на милиционерите, които решиха, че трябва да гепят всичко. Когато масата хора изпитва физически недоимък да изкара месеца тя ще дойде и ще потроши всичко“, каза още Дончева.

Тя припомни, че има недоволство и в Париж, Брюксел. Лисабон и очаква да има протести и в други градове.

„Шепа хора концентрираха огромно богатство, огромната част от хората имат недостиг на средства“, каза още Дончева.Недялко Недялков: „Един циник си отиде от политиката“. А кога ще протестирате пред Сараите в Бояна?*Ослепелият, оскотял, овчедушен народ… какво друго да направи, освен да услужи на душманина си?
Сега …
Nov 20 2018vijti.com

Източник: Дунавмост

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!