Такава атракция в Родопите не е имало досега

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

На 30 юли във Велинград отвори врати най-новото бижу на българската спа столица – атракционният комплекс „ВелиЛенд“. В сърцето му се намира циркът с най-голямото шапито в България. Първите гости станаха зрители на тържествен цирков спектакъл с богата и амбициозна програма. Приятели, партньори, медии и велинградчани заедно споделиха емоцията от новата дестинация за забавление, която е от национално значение по своя замисъл и мащаб и има потенциал да се превърне в точка за международен културен туризъм.

Разположен върхуповече от 70 декара,“ВелиЛенд“ е планиран като културно-атракционен център и етноселище с най-впечатляващото цирково шапито в България, лунапарк, затворен детски център и конна база със затворена зала за конна езда с невиждано досега конно шоу.

„Идеята ние да е предоставим възможност на деца и юноши да развиват двигателната си активност, докато се забавляват и учат нови неща,“ посочва Илия Кадинов, основател на „ВелиЛенд“.

„Предвиждаме широк кръг развлечения за малки и големи, за да превърнем това място в притегателен център за изкуство и забавление без аналог в България. Проектът е смел и много мащабен и сме вдъхновени от подкрепата и възторжените отзиви на първите ни гости. Вярваме, че под нашето шапито ще се провеждат не само най-изумителните циркови шоу програми с артисти от цял свят, но и други бляскави събития.Предстои ни надграждането на комплекса с нови атракциони, откриване на конната база и още много страхотни изненади“.

Откриването стартира с цирка, а поради големия интерес атракционният парк отваря врати по-рано и от 3 август ще приема посетители. Зоната с аквапарк разполага с множество батути, воден надуваем басейн с пързалки с диаметър 14 метра, екоплощадка, електронни игри с жетони, а за родителите е предвидена релакс зона и food court. В духа на най-новите технологии всичко на територията на „ВелиЛенд“ се заплаща безкасово посредством магнитни карти или часовници. Циркови спектакли ще очароват публиката всяка седмица от четвъртък до неделя.

Два тона телешко изядоха на родова среща в Родопите / СНИМКИОколо 2000 души се събраха днес на традициона родова среща в село Давидково, Смолянско. Депутати от …Jul 25 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!