Тази вечер погледнете към небето-ще бъде уникално време, когато съдбата ви дава шанс

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Зимното слънцестоене се нарича важно астрологично събитие, изпълнено с мощна сила и енергийни свойства. Навременните препоръки от астролозите ще ви помогнат да прекарате 21 декември с максимална полза.

Храните, които предотвратяват образуването на кръвни съсиреци в кръвоносните съдове по-добре от лекарстваТромбоза и емболия се появяват, когато кръвта не тече добре през съдовете и съответно това може да п…Dec 19 2020vijti.com

Денят на зимното слънцестоене е времето, когато дневната светлина ни се показва за много кратък период от време. Навремето този ден се наричаше Слънцестоене и на празника се опитваха да се отърват от всичко, което пречи на щастливия живот. През 2020 г. експертите препоръчват да научите какви церемонии и ритуали трябва да се извършват, за да започне новата година според стария календар с успех и позитив.

Астрономическото значение на слънцестоенето на 21 декември

Зимното слънцестоене през 2020 г.

ще се състои днес, 21 декември. Това е времето за обновяване на природата и живота: от 21 декември нощите стават по-кратки и Слънцето започва да грее по-ярко. Слънцестоенето  е преход към лятното часово време, когато зимата все още продължава, но процесът на наближаване на топлите пролетни дни и пробуждането на природата вече е започнал.Слънцестоенето се счита за средата на естествената зима и на този ден слънцето заема изключително ниско положение в небето. В старите дни зимното слънцестоене отваря поредица от празници, по време на които всички изпълняват церемонии и ритуали, насочени към наближаването на пролетта, предпазват се от нечисти сили и се опитват да привлекат късмет за цялата година.

Според биоенергетиката зимното слънцестоене е уникален шанс да промените коренно живота си. На 21 декември всеки ще може да остави зад себе си остарелите си идеи, да се сбогува с всичко, което пречи на активното развитие и да започне пътя към щастлив живот, изпълнен с положителни, а не тъжни събития.

В деня на зимното слънцестоене циклите се сменят. Енергията на слънцестоенето е уникална и предназначена главно да внесе очевидна промяна в живота.

В много отношения 21 декември ще бъде уникално време, когато съдбата не само ви дава шанс, но и ви тласка към важни и необходими решения. Експертите по биоенергия препоръчват на този ден внимателно да следвате знаците, които ще показват пътя към щастлив живот , както и да практикувате медитация. С тяхна помощ ще бъде възможно да се намери изход от трудна ситуация и да не се отложи привличането на щастието.

В деня на зимното слънцестоене е важно да останете в хармония със себе си и външния свят, за да укрепите енергията, която може да бъде повлияна отрицателно. Този ден е чудесна възможност да започнете живота от нулата, да осъзнаете важността си и вече да не зависите от чуждото мнение.

Личните лекари искат защита от съдебни дела след ваксинацияВ писмото си Националното сдружение на общопрактикуващите лекари молят да им се предостави информаци…Dec 19 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!