Съпругата на покойния Владимир Живков се оказа смайваща красавица-Снимки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Последната жена на починалия син на Тодор Живков – Владимир винаги е стояла далече от светската суета, но нейни снимки, изтекли в публичното пространство, предизвикаха сензация. Валентина, освен невероятна красавица, се оказва и доста интересен човек с разностранни занимания, пише bgdnes.bg.

Само преди дни Валентина и дъщеря й Елизабет отслужиха литургия по повод 40 дни от кончината на Владо Живков в софийска църква.

Синът на покойния Владимир Живков се върна от САЩ, за да изпрати татко си в последния му пътСинът на покойния Владимир Живков се върна от САЩ, за да изпрати татко си в последния му път. Тодор …Jul 29 2021vijti.com

На събитието не присъстваха приятели на сина на Тато, а само семейството.

Валя е в прекрасни отношения със сина на Владо Живков от първия му брак с Маруся Мирчевска – Тодор Живков. На всеки 10 ноември тя и двете й момичета се обаждат да честитят рождения ден на Тошко, който в момента продължава да се занимава с покер и дори да е успешен в играта. От много време той е женен за рускиня и двамата имат деца. Живеят в Щатите.

На 20 ноември, когато е родена Валентина, Тодор Живков-внук не пропуска да й се обади, като върне жеста. Голямата фамилия Живкови винаги се е разбирала перфектно. Красивата жена на покойния Владо Живков никога не е била против първата му жена – Маруся Мирчевска. Двете не общуват, но и не са в конфликт. Години наред Маруся и синът й Тодор, който днес се представя като Тед, не поддържаха контакт с Владо Живков.

Синът на Тодор Живков и Маруся Мирчевска се женят през 1979 г., а на 10 ноември същата година се ражда синът им. Бракът им трае само няколко години. Двамата се развеждат, но на Маруся са й отнети родителските права и малкият Тошко живее при баща си. След 1989-а тя успява да върне сина си и двамата заминават за Америка, където живеят и до днес. Жената, която спасява Владимир Живков от кошмара след 1989 година, е втората му съпруга Валя. Тя го избавя от фалит – материален и духовен. Ражда и дъщеря от него – Елизабет, която завърши моден дизайн в чужбина и се изявява като бижутер.

 „Младите се обичаха много. Запознаха се, след като първата му съпруга на Владко замина за чужбина. Дъщеря ми завърши и започна да работи в „Знаме на мира“. Оттам обаче я уволниха, след като мина под венчило с Владко. После се роди Елизабет“, обясни началото на любовта на щерка си и Живков майка й – баба Зорка, пред вестника.

По ирония на съдбата сродяването между младите Владко и Валя става точно след събитията 1989 г., когато Живков е в немилост и под домашен арест в Бояна с мярка за неотклонение „задържане под стража“. Именно тогава бившият Първи остава със заплата от 80 лева, която по-късно вдигат с 30 лв., а тогавашната готвачка баба Зорка взима телешко от кухнята, за да му готви. „Живков винаги е бил толерантен човек, никога и за нищо не сме се карали фамилията. Децата също много се разбираха“, твърди баба Зорка, която преди време загуби мъжа си Николай Костов вследствие на заболяване.

Почина сватът на Тодор Живков и тъст на сина му ВладимирСватът на Тодор Живков и тъст на сина му Владимир, Николай Костов, е починал преди няколко дни, пише…Aug 5 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!