Съперничката на Кейт Мидълтън: какво се знае за тайната дъщеря на кралица Камила (и може ли да засенчи Кейт)? (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Как изглежда главната „ съперничка на Кейт Мидълтън “, както нарекоха дъщерята на кралица Камила в мрежата? И с какво се занимава тя? Въпреки че Уилям, Кейт, Меган и Хари обикновено доминират в заглавията както на таблоидите, така и на качествените издания, всъщност броят на роднините на британския монарх е толкова голям, че не всеки кралски фен ще ги запомни. Така например семейството на новоиздигнатата кралица не се ограничава до синовете и внуците на нейния съпруг или династията Уиндзор. От първия си брак Камила има свои деца. И внуци.

Лора Лопес е полусестра на принцовете Уилям и Хари. Тя също така има брат, Том Паркър Боулс. Сега дъщерята на Камила и Андрю Паркър-Боулс е на 44 години. Тя се омъжи за дипломирания счетоводител Хари Лопес през 2006 г. в Уилтшър и смени моминското си име с това на съпруга си. Хари е известен с това, че за кратко е бил модел на бельо за Calvin Klein. Той е син на барон и трябва да наследи Gnathon Hall в Девън, както и имението Skelpeak Manor в Шотландските планини. Двойката Лопес има три деца: дъщерята на двойката, Елиза Лопес, е родена през 2008 г., а близнаците Гюс и Луис – през 2009 г. Така че сред най-близките роднини на Камила има още един Хари и друг Луис.

Малкият син на Кейт и Уилям, принц Луи шокира всички с думите си за смъртта на Елизабет II Смъртта на британската кралица Елизабет II разтърси целия свят. Разбира се най-голям е шокът за бл…Sep 12 2022vijti.com

Камила с дъщеря си

Камила, херцогиня на Корнуол, с дъщеря си Лора Лопес на градинското парти по повод 30-ата годишнина на Националното дружество по остеопороза в двореца Сейнт Джеймс на 12 юли 2016 г.

Лора е учила в затворен католически пансион за момичета в Дорсет. След това учи история на изкуството и маркетинг в университета Оксфорд Брукс. Заедно с брат си започват кариера в журналистиката. През 2000-те Лора работи като автомобилен кореспондент на Tatler и колумнист в Daily Mail, докато Том е колумнист в списание за храна. В последствие Паркър-Боулс става известен автор на готварски книги.

Но Лора се пренасочва към света на изкуството. Първоначално е назначена да управлява лондонската The Space Gallery, а след това през 2005 г. става съосновател и директор на Eleven Gallery в Лондон.

И една трогателна подробност – на сватбения си ден през 2006 г. г-ца Паркър-Боулс носеше рокля от Анна Валънтайн, същият дизайнер, който майка й избра, за да се омъжи за принц Чарлз през 2005 г. Титулуваните й полубратя Уилям и Хари, разбира се, присъстваха на тържеството на Лора. За целта най-големият от принцовете се завърна от ваканция на остров Мустик, а най-младият – от Кейптаун. А дъщерята на Лора Елиза беше сред шаферките на сватбата на Уилям и Кейт.

Лаура Лопес

Лора Лопес с брат си, съпруг, деца и племенници на службата в чест на Ордена на жартиерата, замъкът Уиндзор, 13 юни 2022 г.

Една от последните публични изяви на Лора беше по време на дебюта на майка й като носител на Ордена на жартиерата през юни 2022 г. Нейният син, дъщеря, зет и внуците Елиза, Гюс и Луис, Фреди и Лола след това дойдоха да подкрепят Камила в замъка Уиндзор.

Снимки: Legion Media

Кейт Мидълтън ще ви разплаче с това, което направи за покойната Елизабет II Фотографи уловиха колата на новите принц и принцеса на Уелс. И двамата са в дълбок траур. Кейт Мид…Sep 15 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!