Гущерови пръснаха 5 бона за децата си, вижте какво им купиха / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Светлана и Христиан Гущерови си решиха кардинално проблема с това как да подсигурят забавления и игри на тримата наследници, без да се налага всеки ден да ги водят на площадки или детски центрове.

В двора на къщата им изникна мини комплекс от атрибути за деца. Преди време майстори монтираха в двора им пързалка, но с нарастване броя на децата, имението на Гущерови е било попълнено и с други атракции, като батут, пясъчник и още екстри за Анелия Добромира, Добромир и Кристиян-Валентин, пише „Хотнюз“.

Според запознати, градинските атракциони на малките Гущерови са стрували на родителите им най-малко 5000 лв. С монтирането им под прозорците си, ВИП-двойката затвърди намеренията си да не показва своите наследници пред широката публика.

Това би се случило трудно, ако, например, на Светлана ѝ се налагаше да води децата си на забава из детските увеселителни центрове в моловете.

Снобарщина или стил? Ето какви дрешки носи 3-годишната дъщеря на Гущерови (Снимка): Мнозина си спомнят Светлана Гущерова , преди да стане „перфектната“ съпруга, майка, домакиня и незн…Aug 1 2022vijti.com


Източник: fakti

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!