Сълзите не спират да текат: Новата водеща в bTV претърпяла огромна загуба

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Младата журналистка Бесте Сабри, която е носителка на титлата „Мис Тв чар“, е новото лице на сутрешния блок „Тази събота и неделя“.

27-годишната брюнетка от Шумен се е отдала изцяло на работата и май няма време за мъже, въпреки че представители на мъжкия пол често опитват флиртове с нея. За момента Бесте допуска до леглото си единствено Кора – петмесечно кученце, с което делят един покрив заедно.

През март т.г. предишният й домашен любимец Кари умира на 14-годишна възраст и Сабри болезнено приема загубата. Пред колеги журналистката споделя, че е усещала кучето като сестра, тъй като е било до нея в трудни моменти и е успявало да я разсмее.

Голяма страст на новата водеща на Би Ти Ви са и плажните забавления, като девойката показва горещо тяло, докато е в бански костюм.

Бесте се присъединява към медията през 2020 г. и бързо разкрива таланта си да улавя и пресъздава човешките истории и съдби със съчувствие и журналистически професионализъм. За своята работа при отразяването на тежкото земетресение в Турция Бесте получи редица награди и отличия през тази година.

Източник: Марица

Шефът на МВР в Бургас пред bTV: Задържани за 7 лица след смъртта на дете и шофьор в Прилеп„Вероятно причината за ПТП-то е внезапното излизане на детето на пътното платно. Към момента имаме з…Aug 28 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!