Създателят на медикамента на Пфайзър/БиоНТеХ срещу COVID все още не се е ваксинирал

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Досега са имунизирани около 1 млн. души извън клиничните изследвания. Страничните ефекти са доста рядко срещани, но общата практика показва, че такива реакции могат да бъдат срещани. Това коментира проф. Угур Шахин от БиоНТех в ефира на БиТиВи.

Индийският пророк, който предсказа COVID-19, с апокалиптична прогноза за 2021 г.14-годишният индийски пророк Абигия Ананд огласи разочароваща прогноза за 2021 година. През 2019 г.…Dec 23 2020vijti.com

„Нашата ваксина е базирана на прегеномна РНК. В нашата ваксина се състои вирусът, така се създава протеинът. Основните странични ефекти са действително тези, които по принцип се наблюдават при ваксината. Възникват болки на мястото на инжектирани, температура или умора. Една много малка част от доброволците развиват алергични реакции, но това са данни от само няколко месеца“, допълни той.

„Все още не съм се ваксинирал, но бих искал да го направя. За нас е важно . В рамките на следващата година ще произведем над 1 млрд. дози от ваксината. При хора, които са в напреднала възраст или с хронични заболявания, Работим върху нова формула на ваксината, която да издържи при температури от -20 градуса, както и на такава, която да издържи до 5 дни в нормален хладилник.

Очакваме до първата година на 2021г. да бъдат допуснати други ваксини и заедно да ги транспортираме за спокойна ваксинация на населението, до минимум 60%, в идеален случай 70-80%. Знаем, че вирусната инфекция се задълбочава през зимата, имаме още минимум 5 тежки месеца пред нас. Вирусът няма да изчезне, дори и когато имаме 60-70% ваксинирани, но тогава може и да не последва локдаун. Важното е, че вече знаем, че ваксината може да намалява симптоматиката при инфекции“, коментира той.

Д-р Алибрахим от Спешна помощ: Ябълков оцет със сол ме опази от COVID-19Д-р Мохамед Алибрахим е роден на 1 август 1973 година в Алепо, който беше сред най-пострадалите град…Dec 18 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!