Индийският пророк, който предсказа COVID-19, с апокалиптична прогноза за 2021 г.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

14-годишният индийски пророк Абигия Ананд огласи разочароваща прогноза за 2021 година.

През 2019 г. предсказателят успя да види пандемията от коронавирус, припомнят световните медии.

Прогнозите се основават не само на виденията, но и на позицията на планетите. Те показват труден период в живота на хората. Възможно е началото на глад, мащабни войни и природни бедствия.

ДОЦ. МАНГЪРОВ: ВЗЕХА ДА СЕ ГЪБАРКАТ С НАС. СИГУРНО БЕН ДЖОНСЪН Е КАЗАЛ НА ВИРУСА ДА СИ ИЗРАБОТИ НОВ ЩАМ– Доц. Мангъров, какво знаем за новия щам на COVID-19? Доколко опасен е той, че наложи България и ре…Dec 22 2020vijti.com

Тийнейджърът вече се е превърнал в знаменитост и много хора се вслушват в думите му. Основният му съвет е да се преместим в провинцията и да се занимаваме със земеделие, защото това е единственият начин за оцеляване. Нещата ще започнат да се влошават след 21 декември, пише Блиц.

Само положителната нагласа ще помогне на хората да преживеят всичко, което се случва. Има много сигнали за предстоящи проблеми, но това не означава, че всички те ще сполетят всички наведнъж. Някои неприятности могат да бъдат избегнати.

Абигия Ананд е призовал да се грижим за другите, защото не е възможно да се оцелява самостоятелно. Според него, трябва да започнем да подобряваме здравето си и да останем оптимисти.

Доц. Мангъров: Сигурно Борис Джонсън е казал на вируса да си изработи нов щамБързото разпространение на новия щам на COVID-19 наложи множество рестрикции. Редица държави, сред к…Dec 21 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!