Съдия от Апелативния спецсъд е жертвата при огненото меле на Тракия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Съдия Емилия Петкова от Апелативния специализиран наказателен съд е жертвата при тежката катастрофа, станала в събота на магистрала „Тракия“, информира „Труд“.

Катастрофата, причините за която все още са неизвестни, стана на магистралата между Пловдив и Пазарджик в посока столицата. Първоначалната информация сочи, че съдия Петкова е спряла изненадващо в дясната лента на магистралата, но след това е блъсната от джип, който не е успял да спре.

Директор на училище: „Ако държавата продължава да няма ясна политика и децата да са заложници, катастрофата ще бъде пълна“„КАТАСТРОФАТА ЗА ДЕЦАТА И ЗА ЦЯЛАТА НИ ОБРАЗОВАТЕЛНА СИСТЕМА ЩЕ БЪДЕ ПЪЛНА, АКО ДЪРЖАВАТА ПРОДЪЛЖАВА…Dec 15 2021vijti.com

При удара автомобилът на спецсъдийката изгаря напълно. Катастрофата и последвалия пожар станаха причина за затваряне на магистралата за няколко часа.

Внезапната кончина на магистрата е хвърлила в ужас нейните колеги от Специализирания и Апелативния специализиран наказателен съд, които в петък от Министерство на правосъдието обявиха, че предстои да бъдат закрити.

Като съдия в апелативния спецсъд Емилия Петкова е произнасяла тежки присъди срещу представители на организираната престъпност, осъждани за рекет, изнудвания, палежи, наркоразпространение и ред други престъпни деяния. Един от осъдените от загиналата съдийка е скандално известният рецидивист с прякор „Крокодила“.

Раната „Струма“: Семейство загуби осем деца и майките им в катастрофатаХристиания Червенкова Северна Македония скърби и този четвъртък. Отвъд националния траур остава болк…Nov 25 2021vijti.com


Източник: glasnews

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!