Съвет от водопроводчик: ето как да почистите тоалетната без химикали

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Почистете тоалетната, без да използвате химикали!

В тоалетната чиния остават замърсявания и варовик, особено в зони, които са трудни за почистване. Това може да доведе, дори, да запушване на тоалетната и тогава трябва да потърсите професионална помощ.

Почистете тоалетната сами с този лесен трик! Свежият аромат ще се запази за дълго.

Някои препоръки как да почистим дома си от наслоилата се негативна енергияБързо се изморявате и сте раздразнителни? Влошават се отношенията у дома , неспособни сте да се конц…Jan 11 2019vijti.com

Процедурата е много проста: вземете малка бутилка без капачка, потопете гърлото й във водата и натиснете бутилката няколко пъти, за да изпомпате водата от тоалетната. След това рязко повдигнете бутилката и излейте водата в мивката.

Тоалетната трябва да бъде напълно източена. Работете с гумени ръкавици. Когато изсъхне напълно, вземете сода и я изсипете вътре в тоалетната. След това, изтъркайте цялата повърхност на тоалетната отвътре.

Оставете всичко да престои половин час. След 30 минути добавете оцет към тоалетната. Оцетът и содата ще реагират. След това, вземете кофа с вода и изплакнете тоалетната няколко пъти.

Тази процедура ще ви помогне да се отървете от миризмите и бактериите. Изстискайте паста под ръба на тоалетната. Тоалетната ще остане чиста за дълго време и ще мирише на свежо.

Почиствайте по този начин тоалетната веднъж на 6-12 месеца.

Освен че, ще мирише на свежо, ще предпазите тоалетната си от запушване.

Лесен начин да почистим фугите в банята: Стават идеални за минути, само с две съставкиМухълът, който се събира във фугите между плочките, е доста по-опасен от обикновената мръсотия. Без …Jul 8 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!