Студен душ за хиляди шофьори, които тези дни ще зареждат, скокът е сериозен

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

От 1 август има повишение на цената на пропан-бутана, защото парламентът премахна нулевата ставка ДДС. Ръстът ще е в рамките на 20-22 стотинки на литър с ДДС, уверяват институциите у нас. Междувременно хиляди шофьори коментират случващото се от вчера:

„Колеги, тази цена на газта нормална ли ви се струва? За един ден – 20 стотинки на литър!“, попита потребител на Фейсбук.

„Да, върнаха акциза. Премахването на акциза се направи, за да има борба с галопиращите цени на енергията. Енергията поевтиня до нива преди войната, върнаха акциза. Защо цените на нещата не падат – питайте алчните български бизнесмени.

Имайте предвид, че почти никъде в Европа не се направи такова нещо и там си плащаха сериозни цени! Нормално е цената на газта да е малко повече от 50% по-евтина от бензина. Което е и в момента“, обяснява друг водач в социалната мрежа.

Големи промени за всички шофьори у нас: Минаваме технически преглед на колата, само ако…Голяма промяна гласят за шофьорите – депутати предлагат колите да минават на технически преглед само…Jun 20 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!