Страховит слух за здравословното състояние на доц.Ангел Кунчев

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Единственото вярно в тези писания е името ми“, лаконичен е главният държавен здравен инспектор

Страховити слухове за здравословното състояние на главния държавен здравен инспектор доц.Ангел Кунчев се разпространяват мълниеносно в социалните мрежи в последните часове.

Сайтове със спорен авторитет и различни анализатори твърдят, че доц.Кунчев е в критично състояние – в реанимацията на ВМА, на командно дишане с белодробна емболия.

Ангел Кунчев ни попари за празниците: След 21-ви остават затворени тези обекти: В момента и България, подобно на много други европейски страни, се намира в локдаун . Затворени са…Dec 5 2020vijti.com

В последните две седмици доц.Кунчев действително е в болнични, но в състоянието му няма нищо драматично. Както се оказа слуховете за неговата смърт са силно преувеличени.

Открихме доц.Кунчев по мобилния му телефон.

Той не отговори на обаждането ни, но минутка по-късно върна съобщение чрез вайбър, с което категорично опроверга информацията за влошеното си здраве.

„Сега разбирам за тези писания. Единственото вярно е името ми!“, лаконичен бе доц.Кунчев.

Ангел Кунчев заплаши с връщане на мерките – неваксинираните да се готвят за голяма резачка: Макар у нас ваксинацията да върви със сравнително бавни темпове, това е тема, която вълнува мнозина…Jul 1 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!