Не е за вярване как изглежда вече Венета Райкова СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Венета Райкова вече направо не прилича на себе си. Тв водещата, която в последните години се изживява повече като писател, отколкото като водещ, явно е прибягвала доста до естетичните корекции, за да изглежда по този начин.

Блондинката май се прави на Барби или поне на нея я сравняват някои от последователите й в социалните мрежи, където обикновено Райкова щедро споделя какво и къде й се случва.

Шок! Венета Райкова легна под ножа, не прилича на себе си ВИДЕОВенета Райнова не прилича на себе си на последните снимки и сторита, които качва в социалните мрежи.…Oct 15 2021vijti.com

„Събота! Ставам, слагам екипчето за тренировка вкъщи, но от кухнята зад мен се разнася аромата на прясно изпечен кроасан  Правя си кафе и излизам на терасата /на стори/ да закуся  151 опит да започна тренировки – провален успешно“, пише тя наскоро. И разбира се – показва щедро деколте на преден план.

Венета Райкова показа тяло-трепач по бански и накара всички дами да ѝ завиждат (Снимки): Екс-водещата на „Папараци“, журналистката Венета Райкова , разбуни духовете с един пост в социални…Jun 17 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!