Стартира търговия с отрицателни PCR-тестове

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

От 40 до 60 лева върви цената за фалшификата

В дните на пандемията от коронавируса всеки гледа как да припечелва пари. Естествено, най-прозорливи са далавераджиите, които намериха на баницата мекото и започнаха да търгуват отрицателни PCR-тестове, твърди Lupa.bg. Оказа се, че този вид търговия набира скорост и ще просперира. Цената на късчето хартия, което е напълно изрядно, но на името на съвсем различен човек, варира между 40 и 60 лева. В зависимост от нуждата и колко е спешно.

Науката за коронавируса-4-5 дни от заразяването не сте заразен Предаването на коронавируса SARS-CoV-2 става по въздушно-капков път, както и често чрез повърхност…Nov 4 2020vijti.com

Най-често PCR-тестове са необходими за пътуване в чужбина или за работа – дали у нас, или извън територията на България. В далаверата са замесени медицински лица, които удрят едно рамо срещу съответна комисионна. В документа се вписват имената и данните на нуждаещия се и всичко е наред.

По този начин се спестяват пари на този, който трябва да прави по-често тестове за коронавируса, който от своя страна няма нищо против да не плаща допълнително по-голяма сума. А ако се притеснява, че тестът му ще е положителен и ще бъде под карантина, това допълнително го улеснява и не предприема излишни рискове.

Журналистка: Коронавирусът не ме уби, но здравната система почти ме закопа„От известно време насам и аз съм в групата на сървайвърите. Коронавирусът не ме уби, но здравната с…Nov 3 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!