„Стани богат“ си търси нов дом, а новата водеща е направо огнена

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Викторината за многознайковци „Стани богат“ си търси нов дом, след като стана ясно, че заради изчерпания бюджет на БНТ ултраскъпото шоу няма да се завърне в държавния канал. Продуцентът Нико Тупарев е в напреднали преговори с три телевизии, но интересните новини от кухнята не спират дотук, научи ексклузивно Lupa.bg.
Освен нов дом от есента, предаването почти сигурно ще има и нов водещ. Въпреки успешните изяви на Михаил Билалов, той ще се раздели с благата работа, тъй като лицето му се идентифицира твърде силно с БНТ. Първоначално Тупарев смятал да върне на мястото на екранния Джаро старата си дружка Ники Кънчев, но сътрудници му подсказали блестящата идея да опита с дама за лице на викторината.
Ники Кънчев ожени Тео и Силвана със „Стани богат“Водещият превърна сватбата в риалити с въпроси към гостите за най-съкровените мигове от живота на мл…Jun 29 2019vijti.com

Продуцентът вече се е свързал не с друг, а с шармантната Миглена Ангелова, която предизвика истински фурор в сезона на „ВИП Брадър“, който не само спечели, а и по-късно претвори в книга. Интелектуалното излъчване на русенката и леко скандалната нотка, която носи палавият й личен живот, я правели идеален кандидат според Тупарев.
Мадам „Искрено и лично“ е обещала да даде отговор след като се върне от почивка на морския бряг, където е с част от огромната си фамилия. Предвид липсата й на сериозни ангажименти в момента обаче, вероятността той да е положителен е доста висока.
Припомняме, че след 4 неуспешни брака, бившата тв водеща и звезда от „ВИП Брадър” Миглена Ангелова най-накрая откри любовта и намери човек, който да я укроти.

Връзката й с последния мъж в живота й – бизнесменът Кузман Примджанов, се оказа най-продължителната и най-стабилната, научи HotArena.
Първоначално двамата не демонстрираха близостта си на публични места. Отношенията си пазеха в тайна от медиите и открито се дразнеха от публикации за чувствата им. Оказа се, че влюбените не искали да влошават отношенията на бащата с двете му деца – син и дъщеря, които трудно приели новата връзка на татко си.
Откакто е с младия Кузман, русенката буквално цъфти от щастие. „Аз съм тежко влюбена”, призна още в началото на връзката им Ангелова. Приятели на бившата тв звезда коментират, че не могат да я познаят. „Миглена винаги командори мъжете, а сега чуваме само суперлативи за Кузман. За първи път има силна половинка, на чието рамо да се облегне. Явно намери точния човек”, одумват я те.
Източник: Лупа
Ники Кънчев отново изгрява в „Стани богат” по Нова тв, преговарят с „Ендемол” за връщане на шоутоНики Кънчев отново ще изгрее като водещ на „Стани богат” по Нова телевизия, научи HotArena. Новите с…Jun 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!