Мария Игнатова се събра с Румен Угрински и феновете им полудяха

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мария Игнатова се върна на работа
Мария Игнатова се събра с Румен Угрински. Тв водещата се върна в „Господари на ефира“, което от известно време носи името „Господари на уеба“. То се излъчва само с интернет, след като от екипа на предаването не успяха да се договорят с никоя от телевизиите шоуто да бъде излъчвано в родния ефир.
След като преди месец Зуека и Рачков заснеха първото предаване на „Господари на уеба“, сега Мария и нейната екранна половинка Румен Угрински се показаха във втория епизод на шоуто. Освен дежурните бъзици с отлива на туристи от родното Черноморие и критики към звездеещата Сузанита, двамата обещаха на зрителите си много интересни видеа, авторски репортажи и смешки на новата платформа „Господари на уеба“ от есента.
След раздялата с Рачков Мария Игнатова най-сетне си намери нова работаИзвестната водеща, бивша половинка на Рачков, блесна в ново амплоа Мария Игнатова се преквалифицира …Jun 19 2019vijti.com

Преди два месеца от екипа на предаването обявиха, че място за „Господари на ефира“ в телевизиите няма, затова то минава в интернет. Истинският старт обаче се отлага с няколко месеца. Но сега Зуека, Рачков, Игнатова и Угрински само подгряват интереса на зрителите, пише hotnews.bg.
Мария и Румен успяха да грабнат вниманието на интернет потребителите. Водещите съща така показаха кратка извадка с коментарите на зрителите. Феновете на предаването се радват, че ще могат отново да гледат своите любимци, макар и само в интернет пространството.
Те пожелават на „Господари на уеба“ още по-голям успех, отколкото имаше „Господари на ефира“.
„Смях се от сърце! Благодаря ви за желанието да продължите напред! Не се отказвайте! Имаме нужда от вас!“, е само един от многобройните положителни коментари на фенове на предаването.

В 24-минутното видео Румен Угрински и Мария Игнатова не спираха и със закачките помежду си, както правеха и досега в „Господари на ефира“, а това определено допадна много на зрителите на новите „Господари на уеба“. Те с нетърпение очакват новите епизоди на предаването през есента.
Припомняме, че наскоро медиите отбелязаха, че Мария Игнатова се преквалифицира в текстописец на песни за своята приятелка и бивша колежка Алекс Раева.
Двете останаха без работа, след като „Х Фактор” и „Господари на ефира” спряха.
Раева, която винаги е обичала музиката, рестартира своята кариера като певица с групата Mind Trips.

Те представиха новия си сингъл “She is Killing You” в официалния YouTube канал на Монте Мюзик. Мария Игнатова реално вдъхновява създаването на песента. Тя споделя с приятелката си написан от нея текст, който Алекс и музикантите от Mind Trips обличат в музика.
Източник: kliuki.ws

Мария Игнатова остана на червено след раздялата с Рачков: Кланът Халваджиян я отряза напълноМария Игнатова остана на червено след раздялата с Димитър Рачков. След актьора, кланът Халваджиян, к…Apr 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!