Срамота! Само Петя Дикова дала пари за Сашка Васева

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Много известни личности призоваваха хората да дарят пари за операцията на Сашка Васева, а самите те не са дали нито лев за да подпомогнат фолк певицата, която в момента се бори за живота и зрението си в Германия. Единствено Петя Дикова е превела немалка сума за лечението на Дупнишката мадона, научи Lupa.bg.

Като 2 капки вода: Петя Дикова показа уникална снимка на синовете сиУникална снимка на двете момчета на тв водещата Петя Дикова и писателя Илиян Любомиров разчуства пот…Jun 13 2021vijti.com

Съпругът на Васева призна, че е много благодарен на журналистката, която единствено от популярните лица у нас е превела сума, за да подпомогне Сашка Васева. Той вижда всеки дарен лев и не скри възмущението си, че никой от колегите и родните звезди които споделяха сторите с дарителските сметки на Сашка, не се е бръкнал дори и с 1 лев.

Христо Бакърджиев отрече слуховете, че операцията на Сашка може да бъде поета от здравната й застраховка защото тя няма такава Германия, а и практиката на доктора е изцяло частна.

Припомняме, че ретро фолк легендата бе оперирана от тумор в мозъка в Германия. До тежката животоспасяваща операция се стигна, след като години наред изпълнителката на „Левовете в марки“ живееше в заблуждение, че страда от атрофия на очния нерв.

Мъжът на Петя Дикова ѝ подари къща за рождения ден (Снимки): Петя Дикова може да се нарече щастливка и това няма да е пресилено – мъжът до нея, писателят Илиян …Aug 19 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!