Мъжът на Петя Дикова ѝ подари къща за рождения ден (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Петя Дикова може да се нарече щастливка и това няма да е пресилено – мъжът до нея, писателят Илиян Любомиров , не спира да я изненадва и засвидетелства обичта си към нея и двамата им сина. Изглежда дъщерята на Аня Пенчева буквално е уцелила джакпота с мъж като него.

Писателят за пореден път демонстрира огромната си любов към щерката на Сашо Диков.

Като 2 капки вода: Петя Дикова показа уникална снимка на синовете сиУникална снимка на двете момчета на тв водещата Петя Дикова и писателя Илиян Любомиров разчуства пот…Jun 13 2021vijti.com

Междувременно показа и къде ще си строят къща, за да бягат от шума в столицата. Илиян сподели снимка с мястото на бъдещия им дом :

Петя и Илиян семейство

„Момичето, което осмисля дните ми, днес има рожден ден. Затова с момчетата ни я заведохме на тази поляна, където ще си построим къща, живот и здраве. И няма да ми стигнат дните да я обичам, да й се възхищавам и да правя и невъзможното, за да го доказвам. Петя, благодаря ти, че те има(м)“, написа Любомиров към публикацията.

На 17 август Дикова бе рожденичка и откакто е майка, загърби шумните купони, а вместо това прекарва целия ден с любимите си трима мъже. Петя чукна 37 годинки, но спря да се тревожи за напредването на възрастта, а мисли единствено за отглеждането на двамата си любими сина.

Илиян развълнува мрежата с признание за Петя ДиковаЧаровният писател Илиян Любимиров реши да се обясни в любов на половинката си Петя Дикова, която го …Mar 22 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!